Već ima otisaka prstiju kod prednje kasete (majstori u salonu)... al lepo je nema šta.
Videćemo kako će to biti, već je kazao da će sedeti na jastučetu .
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Jeste, mnogo je zahtevniji od crnog koznog za odrzavanje, ali ako ne jedes u kolima i ne pustas decu u prljavim patikama da setaju po sedistima, nema tu sta da se prlja.
Pod je tu najveci problem inace, a u Passatu je crn, tako da je to odlicno. Jedino ce mu se redovno prljati pragovi, al to vlazna krpa sredi.
Dakle, ukoliko je iole disciplinovan, nece biti nikakvih problema.
Da zanemarimo sto je naslon za ruku pozadi kriminalan i sto nikada ne bih kupio pasata, lepo izgleda.
Za početak - sin im je već velik - nemaju klince, moguće da to nebude tako osetljivo kao što deluje.
Bitno je da on (zet) uživa u tome - on je birao boju....
Inače, to je segment koji mene apsolutno ne interesuje
- al za njega koji prelazi dnevno i par stotina km je prava stvar
Po meni ovaj auto je vrh bez mane to sto je beo enterijer ne znaci da ce se vise prljati od crnog.Pre neki dan ciganka na pijacu prodaje gace pa ubedjuje nekog coveka kupi crne manje se prljaju .... strasno.Auto je vrh ja imam audi sa takodje svetlo krem enterijerom ne jedem u autu ne ulazim mastan i prljav detetu pozadi stavio sam cebe takoda nemam problem sa svetlim enterijerom i auto je cist.
Tako je, "ivke74"
viđao sam strava enterijere braon-krem,
ovde me jedino iznenadilo da se već vide prsti na kaseti kod suvozača - mora da je masni majstor nešto majstorisao
Xepoj87 napisao:Sto uze karavana?
Nemem pojma, on voli karavane Bora karavan, C5 karavan i ovo je mu je drugi Passat karavan.
Nema načina da se beli enterijer manje prlja od tamnog, tj. oba se isto 'prljaju' (tj. habaju) samo što se na svetlijem to više vidi, a na tamnijem ne. Nije to pitanje samo hrane i blata već pre svega nakupljanja fine prašine, vlage, boje sa odeće itd. Svako ko je nosio farmerke na svetlu obuću zna šta se dešava kad curi denim, pogotovu ako je 'raw' mada ni isprani denim nije imun na ovu pojavu. Tu su još i prirodna masnoća kože, znoj, UV zraci itd, sve što čini da enterijer propada. Poslednjih mesec dana koristim novo vozilo koje ima krem unutrašnjost i znaci korišćenja se već polako vide, a u kolima nema blata, pušenja, jela i pića, dece, životinja itd.
Inače, enterijer ovog Pasata je odličan, meni se više sviđa u crnoj boji, ali i ovako beo je dobar.