Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Putevi u Srbiji

Post od Ogi »

Rekao sam STANJE ASFALTA
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

' bem ti...
Koji je kralj smislio da stavi dva lezeca, na 20m, u prometnoj ulici (prolazi i bus) , gde u blizini nema skole i slicne institucije. Pritom, prethodnih tridesetak godina nije bilo nikakvih problema.

Cekam da zavrse sa pranjem auta i gledam, a ljudi natrcavaju, jedan za drugim. Naravno da nisu ofarbani, bar ne jos uvek. Istina, znak postoji, iza bandere i kamiona, ali su ljudi navikli na svoju putanju, na kojoj nikada lezeceg nije bilo. One pored skole podrzavam, ali ovo...

TT
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

CCcccccc... :besan:
Postavili su jos nekoliko lezecih. Neko ih je posejao kako mu dunulo.
Ako neki nisam izostavio: ujutro dok odem po koleginicu i izadjem iz naselja, moram da predjem bar 9 lezecih policajaca (edit: i vise, neke sam zaboravio, plus oni izdignuti pesacki). Nema sanse da dodjem do kuce, asfaltnim putem, a da ne predjem bar nekoliko. Dvadeset godina obecavaju pasarelu, tamo gde joj je mesto, a umesto toga posadise gomilu lezecih.

Jedini razlog za lezece mogu biti klinci koji uvece jurcaju, ali mislim da za to ima i boljeg leka. Da se razumemo, nisam protiv lezecih, ali ako je ovo demonstriranje rada neke tamo agencije i ulaganje u bezbednost, tako sto ce se nasumicno pobacati lezeci (upitnog kvaliteta/dimenzija), onda neka im je na cast.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ogi napisao:U subotu idem u RS preko Visegrada, hteo bih da overim put preko Mladenovca. Posto nikada nisam prosao tuda zanima me KAKVO JE STANJE ASFALTA ?
Do Topole je relativno ok i sam put je dosta zanimljiv i lep. Posle je na samom usponu na Rudnik asfalt dosta klizav i put je uzak ali može da prođe. Ako ne žuriš idi do Mladenovca avalskim putem mnogo je zanimljivije nego autoputem.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Pa sta je bolje/brze, ibarskom ili preko Mladenovca i Topole ?
Ako su sredili ibarsku onaj deo onda mozda ni nema potrebe da idem tuda, jedino sto je sigurno brze.

Sta znaci asfalt klizav ? :) Sta kao sija sunce a asfalt klizav ? :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Eh pa ja sam mislio da barem tebi, ekspertu puteva, ne moram da objašnjavam šta znači klizav asfalt :) Malo je veća nadmorska visina, stalno je pod senkom, drugačija granulacija i generalno loš kvalitet pri pravljenju i imaš asfalt koji ne drži kao neki drugi. Taman da isprobaš kako ti leži auto.

Brže je svakako ibarskom i ako ti je cilj da što pre stigneš tu nema dileme šta da izabereš.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ogi tebi koji si takoreći na autoputu put preko Mladenovca je brži bar za pola sata. Ja sam vozio od kuće do uključenja na ibarsku na vrh Rudnika tačno jedan sat preko Mladenovca. Klasičnom rutom preko Ljiga mi treba sigurno sat ipo.
RS TEAM
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:56

Post od RS TEAM »

pajo, ozbiljno si cepao, prosek 100-ka
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Kreno na more, bilo 11 uveče, do Mladenovca ga stiso, a dalje opreznije jer nisam znao put.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

RS TEAM napisao:prosek 100-ka
Mislim da je nesto drugo hteo da ti kaze :kezo:

Ja uvek idem preko Mladenovca/Topole, jer mi je zanimljivije za voznju. Ibarska mi je strasno monotona, bar do Ljiga.
Ipak, pogotovo posle delimicnog sredjivanja, Ibarska je sigurno u boljem stanju od "via Rudnik" alternative.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

:kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

pedja napisao:
RS TEAM napisao:prosek 100-ka
Mislim da je nesto drugo hteo da ti kaze :kezo:

Ja uvek idem preko Mladenovca/Topole, jer mi je zanimljivije za voznju. Ibarska mi je strasno monotona, bar do Ljiga.
Ipak, pogotovo posle delimicnog sredjivanja, Ibarska je sigurno u boljem stanju od "via Rudnik" alternative.
posto planiram za koji dan tuda, lepo je to znati. mislim da ce izbor pasti na ibarsku, jer ce kasnije biti sasvim dovoljno krivina za igranje...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Dragane ti i imaš rezon da ideš ibarskom, al Ogi dok stigne do Vidikovca je već u Mladenovcu. Polazite sa različitih delova grada, mada bih ja da sam na tvom mestu opet išao preko Mladenovca jer me izluđuje izlaz iz Beograda preko Vidikovca i svi nenormalni pešaci koji pretrčavaju magistralu sve do Stepojevca.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Uvek od kuće idem preko Topole, čak i zimus po onom snegu na putu je moglo da se izađe uz Rudnik :)
Do Topole je put super, posle ima malo problematičnih delova (klizišta, uski mostovi, oštre krivine na usponima) ali generalno nije baš za izbegavanje. Sigurno je lakše Ibarskom, ali meni do Petlovog brda treba bar 20 minuta, a do tada sam u Mladenovcu.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

meni samo treba da je sto ravniji put, kvalitet asfalta je manje bitan...rupe ne zelim da vidim...
Odgovori