AUDI - Vorsprung durch Technik
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Verovatno im se ne isplati, ionako je to neka ''izmedju'' motorizacija. AMG = M = RS. Ovako za S samo spakuju par drugih detalja, malo vise snage i zbog toga je ekskluzivniji i skuplji.
Ja mislim da je to OK.
S modeli Audija su pandan najacim modelima Mercedesa i BMW-a ali koji nisu u okviru AMG i M ponude.
Pa tako jedan S4 moze da se poredi sa BMW 335, dok tek RS verzije poredimo sa AMG i M modelima.
A onda ako pogledamo te modele Mercedesa i BMW-a koje poredimo sa S verzijama Audija, oni se prakticno nista ne razlikuju od obicnih/osnovnih modela, jedini je Audi ponudio tu neku medjuklasu izmedju osnovne verzije i ultimativne sportske. Tako da je logicno da se doplatom za S-Line paket uz jos neke detalje (malo drugacija maska, hrom retrovizori, drugaciji izduvi...) dobija priblizno isti eksterijer, dok RS ostaje nesto posebno isto kao i kod AMG-a i M-a.
S modeli Audija su pandan najacim modelima Mercedesa i BMW-a ali koji nisu u okviru AMG i M ponude.
Pa tako jedan S4 moze da se poredi sa BMW 335, dok tek RS verzije poredimo sa AMG i M modelima.
A onda ako pogledamo te modele Mercedesa i BMW-a koje poredimo sa S verzijama Audija, oni se prakticno nista ne razlikuju od obicnih/osnovnih modela, jedini je Audi ponudio tu neku medjuklasu izmedju osnovne verzije i ultimativne sportske. Tako da je logicno da se doplatom za S-Line paket uz jos neke detalje (malo drugacija maska, hrom retrovizori, drugaciji izduvi...) dobija priblizno isti eksterijer, dok RS ostaje nesto posebno isto kao i kod AMG-a i M-a.
Sad će S4 da se poredi sa C43 AMG.
C450 AMG 4matic.HKS napisao:Sad će S4 da se poredi sa C43 AMG.
Samo SLK ima 43 AMG, koji je pravi AMG.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Očekuje se da će C450 AMG biti preimenovan u C43 AMG, da li će doći do nekog pojačanja i dodatnog podešavanja ogibljenja, ne zna se.
Prelep 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Zanimljiv auto ali dosta redak na ulici za razliku od RS6. Nije mi jasno zašto saudijci toliko preferiraju lubeničare...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
hteo sam isto da napišem, čini mi se da je RS6 istih/sličnih performansi kao RS7, ne vidim logiku da se toliko gura u prvi plan karavan pored lepšeg auta kojeg imaju u ponudi...
https://youtu.be/yk4dM4B-Pxc
Risto napisao:hteo sam isto da napišem, čini mi se da je RS6 istih/sličnih performansi kao RS7, ne vidim logiku da se toliko gura u prvi plan karavan pored lepšeg auta kojeg imaju u ponudi...

Greota sto ne nude bar RS6 u normalnoj verziji, samo pogrebna.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kakav je to 3.0TDI sa 346KS?
Jel ga nude u normalnoj prodaji?
Jel ga nude u normalnoj prodaji?
To je neki overboost, na konfiguratoru pise za competition 326ks.