steva_anya napisao:
Ne znam da li ga iskuliram, ili da probam nekako da vratim na staro (ako uopste moze)...?
ili da prekopiram sve sa mem kartice, zatim da je formatiram, pa na nju vratim bekapovane fajlove?
Hm, po tvojoj prici, telefon je iz cista mira sam odradio factory reset. Tesko da ces moci bilo sta da vratis.
Ono sto bih ja uradio da sam na tvom mestu je sledece:
- ROOTovao bih telefon (ukoliko je pod garancijom, a ne zelis da je gubis, nemoj da citas dalje

)
- Instalirao TitaniumBackup aplikaciju.
- BackUp-ovao sve aplikacije zajedno sa podacima (cuva ti sve ono sto si radio u tom aplikaciji. najjednostavniji primer jeste AngryBirds. ako je izbrises, pa instaliras backupovanu verziju, sacuvace ti sve predjene nivoe), i to radio s vremena na vreme ukoliko je nesto zaista bitno radjeno u nekoj od aplikacija.
Dobra stvar kod TitaniumBackup-a jeste sto jednim klikom mozes da mu kazes da vrati sve backupovane aplikacije zajedno sa podacima, ne moras da instaliras jednu po jednu.
Ukoliko odneses telefon u VIPov servis, racunaj da ce ti ga vratiti kroz 10-30dana sa odradjenim sistemom. Garancija ti nesto preterano i ne znaci, to mozes i sam da odradis.
-------------------------------------
@Haineken
Nemoj da te to nervira, i ako samo 5mpx, pravi odlicne slike (u temi "Mobile uploads

" sam postovao neke slike, pogledaj i prosudi sam. evo
linka). FullHD video zapis je fenomenalan, bolji nego na RAZRu ili S2, provereno.
Ukoliko se odlucis za Nexus, racunaj na to da ce telefon duplo brze raditi od onoga sto si video u Telenoru ukoliko instaliras JellyBean 4.1.1.