Alfa Romeo - generalna tema
Re: Kvalitet Alfa Romea
@Rakhil, napisao je Starac na prethodnoj strani da taj tip stalno tako vozi.
HTC
HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ma divljak,vidi se i kako je odjurio kasnije... Nisam ni ja bolji povremeno,doduse,ne bas ovako levo,desno cimanje,koje pokazuje da ne zna da vozi,jer ne razmislja u napred,ili pre nego sto nacini neki potez... Ali sam ja na ovom snimku primetio samo to da mi je cudno nesto da ovako dobro lezi... Sigurno je on to spustao i menjao nesto...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
To sto si ti ljubomoran kako alfa fabricki lezi... 
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nije isto voziti Alfu i biti Alfista. Alfisti ne divljaju (video si onaj dan kad smo testirali kamere da sam bio fin i da sam strpljivo se vukao iza BaxaRakhil napisao:Ala opljuvaste coveka, a gde je kolegijalnost medj Alfistima?![]()

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
A ono zuto svetlo? 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

Jedan od razloga što sam prodao Alfu je što sam vozio ovako kretenski, ni pre ni posle nisam imao taj poriv ka prevljenju budale od sebe. To je Alfa 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Gde ga vide?Day Walker napisao:A ono zuto svetlo?

Pih, nikako da se dokopam kompa normalnog da pošaljem noćni snimak

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Eno u temi o saobracajnim prekrsajima 

Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sve je fabrički.Ali sam ja na ovom snimku primetio samo to da mi je cudno nesto da ovako dobro lezi... Sigurno je on to spustao i menjao nesto...
Nije to bila Alfa što si ti vozio, to je bio Audi.Jedan od razloga što sam prodao Alfu je što sam vozio ovako kretenski, ni pre ni posle nisam imao taj poriv ka prevljenju budale od sebe. To je Alfa

Jel ta 3.2 ima neko sportsko ogibljenje,drugacije os ostalih?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To sto ti vozis GTI-ja ko da je dizlo, to je posledica ravnicarske depresijedunx81 napisao:To sam primetio onomad kad si me sprovodio od onog placa do Arene.

Fakat si bio medj' finijima. Ja sam, kao tipican bahati vozac Forda, otpalio odmah. Nije bilo alternative, poceo sam da glodjem volan od dosade...TheWickerMan napisao:Nije isto voziti Alfu i biti Alfista. Alfisti ne divljaju (video si onaj dan kad smo testirali kamere da sam bio fin i da sam strpljivo se vukao iza BaxaRakhil napisao:Ala opljuvaste coveka, a gde je kolegijalnost medj Alfistima?![]()
)
![]()
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
3,2 se pravio u svim varijantama,kod alfe sportska izvedba nosi oznaku Ti,inace taj 3,2 je V6 i isao je ukombinaciji 4x2 i 4x4

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Alfa 166 postoji samo sa prednjom vucom.
Ford....kad si bahat a izgledaš kao kulturiška šoferRakhil napisao:Ala opljuvaste coveka, a gde je kolegijalnost medj Alfistima?![]()
Ja bih voleo da mi neko kaze kolika je razdaljina izmedju dve bandere, pa da sracunam brzinu, jer mi deluje da se Jugo vuce ko da ide po smrt (plus, viseci auspuh, dupe koje se vuce po zemlji i slicno ne ulivaju poverenje u startnost i ispravnost). Ovako i ja ponekad kad puknem, mada Forda mozes da bacas iz trake u traku bezbedno za razliku od ovih behemota

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nema ništa posebno, sem što može da ide sa 18" u kombinaciji s tim motorom, pa to može da utiče na direktniji osećaj na volanu. Dobro leži 166 po prirodi stvari.Xepoj87 napisao:Jel ta 3.2 ima neko sportsko ogibljenje,drugacije os ostalih?