Ne baš planirano, danas kupismo novi TV.
Stari Vivax 32" je kupljen pre 4 i kusur godine. Počeo da zeza nešto, juče dat na popravku. Ne znajući još sudbinu mu niti cenu eventualne popravke spomenem ženi da pogleda ponudu u Metrou. Pa ako je popravka skuplja od 50e da uzmem opet neki od 100e i mirna Bačka.
Inače mi je TV najmanje bitan uređaj u kući. Gledam u ekrane po ceo dan. TV mi zaista ne znači. Povremeno pogledam neki sport ali i to sve može na monitoru.
Međutim na akciji Fox SMART LED TV 43WOS635F za nepunih 24k dinara.
https://en.foxelectronics.rs/smart-led- ... -by-webos/
Problem je i prostor jer je mali stan, mali dnevni boravak i prostor za TV je predviđen za 32".
Al nekako se ipak odlučismo i uzmemo ga. Cena je dobra, još na rate.
I sad što ovo pišem. Ne da se pohvalim da sam kupio jeftino TV. Niti je Fox neka marka. Ali sam prijatno iznenađen.
Prvo sam primetio da su se potrudili oko pakovanja. Sa svih strane lepo o obezbeđen plus sav u folijama. Kesica sa uputstvom, daljinskim i nogicama lepa sa plastičnim zipom.
Onda ga uključim, krenem inicijalno podešavanje kad ono izgleda da sam kupio LG, a ne Fox. Kompletan software je LG, WebOS WEE2.0, ThinQ na mobilnom telefonu. Sve fino funkcioniše. Dalje prepoznaje dekoder na HDMI priključku i nudi da se odabere čiji je (MTS, SBB...). Na dalje je sve čas posla podešeno i ima svoj Magic remote koji znatno olakšava sve.
4k UltraHD, Wifi, Bluetooth, Magic remote sa AI, glasovne komande. Sasvim pristojno za TV od 200 evra. Pride je garancija 3+2 godine. I na sve to made in Serbia.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk