Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Hoce da kupi neko moj note 3, nema ni jednu ogrebotinu, otkljucan za sve mreze, sve mu radi kako treba?
Razlog prodaje je sto sam kupio lap top i ne treba mi veliki ekran jer mi je super na lap topu, a hocu da uzmem telefon s xenon blicem, ili lumiu 1020 ili samsung s onim aparatom pozadi, valjda se zoom zove...
Razlog prodaje je sto sam kupio lap top i ne treba mi veliki ekran jer mi je super na lap topu, a hocu da uzmem telefon s xenon blicem, ili lumiu 1020 ili samsung s onim aparatom pozadi, valjda se zoom zove...
Jebote Aco, kupi fotoaparat, nemoj zbog lose kamere na note 3
, da kupujes starije i sporije fonove...
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imam fotoaparat i mali i dslr, nikad nigde ne ponesem ni jedan.... Kamera je super po danu, i nocu je bolja od 90% ostalih al hocu najbolju da uzmem... A potencijal androida koristim kao symbian mrtvi da imam.
Poslednja izmena od AcaKayak u 31 Avg 2014, 13:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja bih zadržao Note, hype od novog gedžeta će da prođe brzo, pa će ti biti žao što si ga se rešio.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Hocu da kupim iPhone 6 uskoro, ovo bi mi bio samo prelazni fon neki...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Baci meni cenu na pp, nemam pojma sta bih uzeo.
Pitanje za vlasnike Note 3, vec na nekoliko sam video oguljen onaj kvazi hrom sa strane, jel to pravilo?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pitanje za vlasnike Note 3, vec na nekoliko sam video oguljen onaj kvazi hrom sa strane, jel to pravilo?
Čemu žurba onda? 
Tapatalk Pro

Tapatalk Pro
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Ovo je isto kao da pitaš vlasnika Golfa da li se kvariRakhil napisao:Pitanje za vlasnike Note 3, vec na nekoliko sam video oguljen onaj kvazi hrom sa strane, jel to pravilo?

Guli se kao i na S4... tačnije ako počne da se guli (od udarca) onda se brzo oljušti, u protivnom ne.
to je stvar koja me najvise nervira na samsungu..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
AcaKayak napisao:Hoce da kupi neko moj note 3, nema ni jednu ogrebotinu, otkljucan za sve mreze, sve mu radi kako treba?
Ako uzmes Samsung K Zoom nakon Note 3 mogu samo da ti kazem "bice ti zaoooooooooo"...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Moj note 3 je bukvalno netaknut, imao sam onu military futrolu u kojoj mu nije nista ako padne s 20 metara, ima centimetar gume sa strane...
Izvadio sam ga iz nje pre mesec dva i opet nemam ogrebotinu bukvalno...
Rakhil, ajd da vidim cene po oglasima pa ti saljem, nemam predstavu kako idu sada... Moj je star 8 meseci ja mislim.
Izvadio sam ga iz nje pre mesec dva i opet nemam ogrebotinu bukvalno...
Rakhil, ajd da vidim cene po oglasima pa ti saljem, nemam predstavu kako idu sada... Moj je star 8 meseci ja mislim.
Bane, što misliš da je toliko velika razlika, nije ni K zoom loš po specifikacijama, jeste lošiji od note 3 ali ne vidim što bi pravio neke bitne probleme? Mada, pre bih uzeo 1020...bane valjevo napisao:AcaKayak napisao:Hoce da kupi neko moj note 3, nema ni jednu ogrebotinu, otkljucan za sve mreze, sve mu radi kako treba?
Ako uzmes Samsung K Zoom nakon Note 3 mogu samo da ti kazem "bice ti zaoooooooooo"...
Baci i meni PM za Note 3.
TT
TT
Radio sam uporedne slike sa K zoom telefonim, mogu samo reci nista spec, mogu i da postujem ako mi je ostala negde...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ne bih menjao za K zoom, samo za lumiju 1020... Danas sam dobio dve ponude, jedna da prodam za 330e, druga da menjam za novu neotpakovanu limoju 1020. S obzirom da taj koji nudi zamenu je ceni na 320, mogu da prodam za 330 i kupim od njega za 320 i odem u bioskop