Mobilne telekomunikacije
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Sestra mi ima 1020 i da super je kamera....i tu je kraj!
Sve ostalo na phonu je dosada,uzgred tezak je ne znam kakav je kad ispadne ali ne obecava uprkos cvrstoj izradi.
Licno nikad ne bih dao 300e za taj phon.
Iako dosta hvalite windows na forumu mogu samo reci da moj g2 reaguje brze od pomenute lumie,ne greje se kao lumia,puni se 3x brze i drzi bateriju 3x duze i pritom je lagan kao perce u odnosu na lumiu.
Nisam upoznat do kraja sa baterijom na 1020 ali znam da se brzo prazni,verovatno je mala.
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
Sve ostalo na phonu je dosada,uzgred tezak je ne znam kakav je kad ispadne ali ne obecava uprkos cvrstoj izradi.
Licno nikad ne bih dao 300e za taj phon.
Iako dosta hvalite windows na forumu mogu samo reci da moj g2 reaguje brze od pomenute lumie,ne greje se kao lumia,puni se 3x brze i drzi bateriju 3x duze i pritom je lagan kao perce u odnosu na lumiu.
Nisam upoznat do kraja sa baterijom na 1020 ali znam da se brzo prazni,verovatno je mala.
Mislim da preterujes,evo gledam sad endurance rating na gsm arena joj je 61, to je sasvim solidan rezultat. G2 ima 81, Note 3 74h.
Inace ovaj novi samsung galaxy alpha me je odusevio. Prsti telefon,sad sam video slike
Jedino endurance rating 53, to je danas vec lose, jbg mala baterija. Ali sve ostalo je po meni taman,velicina,izgled, karakteristike

Inace ovaj novi samsung galaxy alpha me je odusevio. Prsti telefon,sad sam video slike

- sasa lbg
- Kontakt:
Napisao sam 3 x duze.,.ne bukvalno 3 x ali trajanje baterije na g2 je vidno duze,velika je razlika!
Naravmo, 30% je veca baterija. Telefon je generalno spor, i trebao mu je quad core procesor, pogotovo za tolike fotografije. Sa svime se slazem, manje, vise, osim ovim da je G2 "lagan kao perce" pored njega, jer je razlika u tezini 15 grama... G2 je i osetno veci, pa je i logicno da ima i dosta vecu bateriju, i ako je 3000 maha nesto sto bih i ja voleo na mom
Lg je plastikaner koji krcka pod rukom, sto na Nokii jednostavno ne mozes da iskusis. G2 mi je jedan od najruznijih modernih telefona, zaista deluje jeftino. Generalno, i ja sam mu preporucio da se izbegava ta Nokia, ne hvale je nikako, pored kamere.
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Dacu ti ja moju bateriju kod mene je 4000 mahaXepoj87 napisao:i ako je 3000 maha nesto sto bih i ja voleo na mom![]()
Tapatok za Vindovz

Poslednja izmena od Sh@rance u 01 Sep 2014, 08:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
G2 je kidač.
Proždirač ostalih modela.
Kralj nad kraljevima.
I posle njega - on.

Sent from my LG mobile
Proždirač ostalih modela.
Kralj nad kraljevima.
I posle njega - on.

Sent from my LG mobile
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- sasa lbg
- Kontakt:
Heroj
Razlika jeste 15 grama ...gledam sad specifikacije ali uzivo,subjektivno ona je meni kao olovo iimam utisak kad tresne na ono zadebljanje od kamere da ne moze biti dobro..
Ali ako covek zeli 1020 cisto neka zna...ja bi 300e dao za 930 bas za 1020 i ne bih.
G2 je bez konkurencije ,krckanje pomalo i nevazno,baterija bas onakva kakvu smo zeleli kod smartphona.
Razlika jeste 15 grama ...gledam sad specifikacije ali uzivo,subjektivno ona je meni kao olovo iimam utisak kad tresne na ono zadebljanje od kamere da ne moze biti dobro..
Ali ako covek zeli 1020 cisto neka zna...ja bi 300e dao za 930 bas za 1020 i ne bih.
G2 je bez konkurencije ,krckanje pomalo i nevazno,baterija bas onakva kakvu smo zeleli kod smartphona.
To tako mali Perica zamišlja da izgleda finansijska konstrukcija nekog ITC proizvoda.
Kako obuzdavate nestrpljenje???
http://www.samsung.com/uk/unpacked/
Inace Srbine ta analiza je totalna glupost kada neko pokusava da pokaze kako nas deru pa se pravi blesav da su to svi troskovi. Inace, "dranje" uopste nije istina u 99% slucajeva sa tehnikom.
http://www.samsung.com/uk/unpacked/
Inace Srbine ta analiza je totalna glupost kada neko pokusava da pokaze kako nas deru pa se pravi blesav da su to svi troskovi. Inace, "dranje" uopste nije istina u 99% slucajeva sa tehnikom.
Pogledaš bilanse firmi i lako shvatiš da nema nikakvog dranja, da rade na minimalnim profitima...
Što se lumije 1020 tiče, razmišljam se još, znam da je lošiji telefon od note 3, samo nisam siguran koliko tih noteovih prednosti zaista koristim sada...
Što se lumije 1020 tiče, razmišljam se još, znam da je lošiji telefon od note 3, samo nisam siguran koliko tih noteovih prednosti zaista koristim sada...
Kako god, ako planiraš da prodaješ Note, sada je idealan trenutak zapravo.
Tj, ako ti znači par desetina eura razlike, ali mislim da ti ne znači i ne znam što se uopšte opterećuješ i rizikuješ prelaskom na kompromis. Strpi se do IP6.

Off topic
Naravno da su minimalni profiti kad skupo plaćaju usluge 'marketinga', 'konsaltinga' i 'analize tržišta' firmama u off-shore zonama. Vrlo malo ostane u centralama koje su uglavnom u regularnim 'poreskim' državama. Ne kažem da je to konkretno slučaj sa Apple-om, ali dosta firmi s kojima sam radio i radim imaju taj princip rada.
Meni lično su do sada na WP najviše zasmetali odsustvo USB tethering-a i neki detalji oko alarma (kad se aktivira alarm, ne izbaci za koliko sati:minuta će se aktivirati alarm, što je neka vrste potvrde; sem na lock screen-u, nigde drugde ne stoji ikona alarma koja potvrđuje da je aktiviran).
Manipulacija aplikacijama, folderima i fajlovima je sasvim ok, sviđa mi se generalno što WP nije komplikovan/kompleksan, a opet ima šta da se čačka. Pogledaću malo i kako rade APPX fajlovi, ali za sada mi je utisak pozitivan. Ko nije velika pristalica iOS-a i Androida, mogu da preporučim.
Inače, gledao sam G2/G3, kao i Nokiju 930, ali sam odustao kad sam video koliko problema su ljudi prijavljivali po forumima itd. Ako već dam 300+ (a bogami za neke modele i 400+) jura, očekujem da rade perfektno, bez pregrevanja, krivljenja plastike, bagovanja, brzog trošenja baterije, čekanja update-a itd. Telefoni u zoni oko 150 jura mi sasvim lepo rade posao, makar računam da nisam dao prevelike pare za nešto što polovično radi. Naravno, kome je potreban jak procesor/mnogo RAM-a na telefonu nema neki izbor, ali za neku umerenu upotrebu je sasvim ok (mejl, Skype, Viber, internet, ok kamera, Office itd).
Off topicAcaKayak napisao:Off topic
Pogledaš bilanse firmi i lako shvatiš da nema nikakvog dranja, da rade na minimalnim profitima...
Naravno da su minimalni profiti kad skupo plaćaju usluge 'marketinga', 'konsaltinga' i 'analize tržišta' firmama u off-shore zonama. Vrlo malo ostane u centralama koje su uglavnom u regularnim 'poreskim' državama. Ne kažem da je to konkretno slučaj sa Apple-om, ali dosta firmi s kojima sam radio i radim imaju taj princip rada.
Meni lično su do sada na WP najviše zasmetali odsustvo USB tethering-a i neki detalji oko alarma (kad se aktivira alarm, ne izbaci za koliko sati:minuta će se aktivirati alarm, što je neka vrste potvrde; sem na lock screen-u, nigde drugde ne stoji ikona alarma koja potvrđuje da je aktiviran).
Manipulacija aplikacijama, folderima i fajlovima je sasvim ok, sviđa mi se generalno što WP nije komplikovan/kompleksan, a opet ima šta da se čačka. Pogledaću malo i kako rade APPX fajlovi, ali za sada mi je utisak pozitivan. Ko nije velika pristalica iOS-a i Androida, mogu da preporučim.
Inače, gledao sam G2/G3, kao i Nokiju 930, ali sam odustao kad sam video koliko problema su ljudi prijavljivali po forumima itd. Ako već dam 300+ (a bogami za neke modele i 400+) jura, očekujem da rade perfektno, bez pregrevanja, krivljenja plastike, bagovanja, brzog trošenja baterije, čekanja update-a itd. Telefoni u zoni oko 150 jura mi sasvim lepo rade posao, makar računam da nisam dao prevelike pare za nešto što polovično radi. Naravno, kome je potreban jak procesor/mnogo RAM-a na telefonu nema neki izbor, ali za neku umerenu upotrebu je sasvim ok (mejl, Skype, Viber, internet, ok kamera, Office itd).
To sve što plaćaju ulazi u cenu telefona.
Nego, zna li neko da je neko prodao svoj ugovor o mesecnoj pretplati nekom drugom? Drug ima paket koji je 6000 mesecno, trebaju mu pare pa bih ga ustupio nekome za 3000 mesecno da placa i koristi ga.
Nego, zna li neko da je neko prodao svoj ugovor o mesecnoj pretplati nekom drugom? Drug ima paket koji je 6000 mesecno, trebaju mu pare pa bih ga ustupio nekome za 3000 mesecno da placa i koristi ga.
Šta ćemo sa advokatima koji po zvaničnom cenovniku mogu jedan podnesak koji se sastoji od jedne rečenice da naplate 16,500 din? Zašto se o tome ćuti? Pa kolko hemijske i papira je na to otišlo, nije ni dinar. E otprilike to je to ta analogija.