Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ma, jok, nije moj. Samo sam ga malo isprobao, pa i po snegu. Onako kako to uradim i sa svakim svojim kolima.Kabal napisao: 01 Jan 2025, 20:15 Mogao bi da predstavis taj svoj bmw
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Potencijalno je opasno to sa guranjem kola. Mene sa Vitarom jednom gurali u snegu na Durmitoru i iskrivili mi lim rukama. A nisu me ni pomerili. Debljina lima je bila u stilu "gledaj me, ne diraj me"grujicd napisao: 02 Jan 2025, 08:49 Ako se nešto nije promenilo Pedalaš je Hondaš, samo ima često priliku da vozi druga kola. Inače prošli vikend na Kopu, CR-V i Michelin CC - sasvim korektno ponašanje. Jedino gde je bilo povuci potegni je bilo parkiranje, pošto je trebalo preći malo utabano "brdašce" a izlaziš iz šina i skrećeš na desno. I još je moralo da se manevriše da se uglavi između dva auta. Moj CR-V prebacuje pogon pozadi samo kad se prednji točkovi zavrte u prazno, a to nije pomagalo ovde gde se ide 10cm napred pa 10cm nazad. Možda bi pomoglo da može da se zaključa 4x4 ili da su baš zimske gume, a možda i ne bi. Ono što je pomoglo je da se malo gurne![]()
Sve osim Mečke.mironiko napisao:Ti baš voliš da čačkaš mečku po snegu...
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Nije jedini, ja jedva cekam sneg da odem u brdo ili slicno..mironiko napisao: 02 Jan 2025, 10:03 Ti baš voliš da čačkaš mečku po snegu...
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Uzete dve bridz(nisu imali vise na stanju).motorista napisao: 31 Dec 2024, 16:19 Zavisi i od ogibljenja, težišta, elipse inercije...
Za tvoje potrebe »Bridžston Blizak LM005« (dokazana i imam iskustva, odlična), trebalo bi da je blizu i novi »6« ali je taj model razvijan sa ekologijom u fokusu, ili »Kontinental Vinterkontakt TS860« (koji je takođe jedna alpska sa odličnim ponašanjem na suvom i po kiši), a izgleda kako je »TS870« nastavio tim putem. »Gudjer Ultragrip Performans 3« se mislim i dalje ne pravi u 195/50 R15.