Sport
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Sport
Kao prvo krivi su igraci. Kao drugo svi ostali. Govedo malo Zivkovic igrao dobro 5 dana na svetskom i sad glumi starletu. Brate, dva gola mozes da primis na svom terenu i ti primis tri. Ne treba da idemo nigde. Sede na terenu i placu posle utakmice... Sedi i placi tati svom sabane, najlakse je tako, sjebati sve sto se moze pa sesti i plakati, ko da imaju 5 godina. Mrs u svlacionicu pa tamo placi! Prso sam sinoc...
Druga stvar koja mi nije jasna su rezultati nase grupe. Nema ko koga nije pobedio, sve slepac do slepca, ali eto izgleda da smo mi ispali najveci.
Druga stvar koja mi nije jasna su rezultati nase grupe. Nema ko koga nije pobedio, sve slepac do slepca, ali eto izgleda da smo mi ispali najveci.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Za to ne brinite Tole je još uvek glavni u FSS, par poziva možda malko sudija i eto vas u eliti!
Sredio je on da postoji plej of i da se bodovi dele na pola tako da vam realno uz malo nameštanja ostaje šansa čak i za titulu.

Sredio je on da postoji plej of i da se bodovi dele na pola tako da vam realno uz malo nameštanja ostaje šansa čak i za titulu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
Primer
1. ima 20 bodova
2. ima 16
3. ima 12
Posle sezone dolazi plej of i bodovi se dele na pola
1. ima 10
2. ima 8
3. ima 6
za pobedu se uvek dobija 3 poena
U starom sistemu 1. da bi izgubio to mesto mora da izgubi dve utakmice u plej of sistemu jednu...
1. ima 20 bodova
2. ima 16
3. ima 12
Posle sezone dolazi plej of i bodovi se dele na pola
1. ima 10
2. ima 8
3. ima 6
za pobedu se uvek dobija 3 poena
U starom sistemu 1. da bi izgubio to mesto mora da izgubi dve utakmice u plej of sistemu jednu...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
Da bi klubovi koji kiksnu ili koji opušteno igraju u regularnom delu imali šansu na uspeh na kraju celog cirkusa.
Ne znam mora da se pita Tole i ekipa.
Vidi, ako u plej ofu kiksnete 4 utakmice, onda titulu i niste zaslužili. Drugo, ali se plašite da ovakav Partizan može da osvoji prvenstvo onda ste zapravo latentni grobari.samo polako napisao:Da bi klubovi koji kiksnu ili koji opušteno igraju u regularnom delu imali šansu na uspeh na kraju celog cirkusa.

Imate 20 bodova prednosti, i opet pravite odstupnicu u Toletu. Izađite iz karaktera Kalimera. Titulu možete da izgubite samo i jedino, kao Partizan "evropsko proleće", svojom zaslugom.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
-
- Pridružio se: 09 Dec 2015, 10:08
Jao skupine
Nije neprelazna, ali moglo je to i bolje

Nije neprelazna, ali moglo je to i bolje

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31