Nesto ja bas i ne verujem, mada svasta je moguce!

A sto se tice tih poljoprivrednih aviona, ako su to oni koje vidjam ponekad bolje da ne polecu!!
Pazi, nije da i ja nesto preterano verujem ali ne verujem ni da je besplatno.Heineken napisao:Em je vest sa B92, em je lik "cuo" da sat kosta 10.000...![]()
Nesto ja bas i ne verujem, mada svasta je moguce!
I mi kao predhona drzava Yugoslavija slali smo pomoc drugim zemljama, imali smo dva srednje transportna aviona AN12. Један Ан-12 евиденцијског броја 73312 срушио се 12. децембра 1988. године носећи хуманитарну помоћ народа Југославије народу Јерменије који је страдао у катастрофалном земљотресу. Пао је код Јеревана главног града Јерменије и у њему је погинуло свих 7 чланова посаде. Други преостали Ан-12В евиденцијског броја 7331 продат је 1998. бугарском цивилном превознику.NexT napisao:Pa jbg, kao kad se dogodi zemljotres ili neka velika katastrofa pa okolne zemlje salju svoje specijalne sluzbe i opremu kao pomoc...
Ne mora da znaci, on je pored DSLR foto aparata imao i pristub blize samom desavanju, evo ti moj primer za to sa srednjom kategorijom aparata i objektivom gledano u fotografskom svetu.dragan napisao:![]()
osecam da mu aparat kosta kao moj auto...
Odakle ti info, ako mozes daj neki link o tom problemu Spartana.Heineken napisao:Izgleda da je Italijanski C-27J Spartan tesko podneo aeromiting, pojavio se problem sa vertikalnim kormilom, sreca sto mu se to nije desilo u vazduhu dok je izvodio vratolomije inace bi bilo.......