Hmmm........posle diskusije sa Urosem malopre, bacih pogled na ruske satove, mada ja ne mirisem bilo sta rusko, ali ovaj Vostok Komandirskie.........deluje primamljivo........jos ima zvezdu hebes ruski sat bez zvezde
Da to je Anniversary model. Ja bih titanijumsku verziju, beše SBDX007?
Džoni nemoj 'dirski, nije za svaki dan jer se hrom ljusti, nije od čelika kao Amfibija. Plus je navijač što nećeš. I ne vredi te pare koliko je jeftiniji, Amfibija je u svemu bolja.
@Uros, eto zasto sam te davio, meni je ovaj bio lep ja gledao samo to, nisam gledao specifikacije. Jos uvek me pecka grlo na pomen Rusa pa da pustim par dana da se slegne.
@Heroj, da znas. Verujem da su moja pitanja bila tipa: jel svaki auto ima 4 tocka
Dzoni, znas moje emocije ka Rusima pa evo mi pun sto ruskih satova, ravnopravno sa japancima i evropom, ako ne i dominantno. Za daily driver nema bolje za te pare i tacka.
Evo rascitao sam se po sajtovima......rekao sam ti vec da me satovi bas nesto i ne zanimaju i da sam gledao Casio Ediface pa sam odustao potpuno ali ne znam ni sam u poslednje vreme mi se vrzma po glavi da mi "treba". Realno, savrseno mogu bez sata ali opet...kupio bih nesto i kao sto rekoh, odlucio sam se za automatik jer meni je sat=mehanika. Hrono mi je prvo bio "must" ali opet ni to mi ne treba. Uros mi lepo objasni zasto Amfibija, jer realno isto to bih platio x2 ako je neki drugi brend u pitanju. Pa ako je vec tako, zasto otpisati nesto sto ce sigurno ispuniti moje potrebe.
Ima dobrih automatskih satova za umerene novce...probaj sa švajcarskom vojskom, umesto ruske - pogledaj Victorinox satove, npr. Imaju dobre automatik modele za 400 eur-ispod 1000 eur i TAG Heuer, Tissot, Longines, Hamilton...