Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Ravniji u smilsu da nema krivina ili da je asfalt ravan?
U svakom pogledu ibarska je ravnija ali preko Topole je zanimljivije. Svakako bi rs-om trebao tuda da prođeš.

Pda, sa krivinama bez rupa 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zna li neko kakav je put od Knica do GMa, ali ne preko Cacka, vec direkt Toponica, Vrbave, pa u Svrckovce, ili gde se vec izbije?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Zadnji put sam prošao tim putem preprošle godine... Šta znam, nije bio loš,malo rupa ali ok...
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
To mi reci. Bitno da moze lagano da se prodje.
TT
TT
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
To je GM <> KG, ide tuda autobus, pa je u kakvo-takvom stanju.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Re: Одг: Putevi u Srbiji
Idem ja tuda do knezevca tj. Bara. Tu mi majcino selo. Sta znam. Put je solidan zna da ima ponekad onih talasa i kolotraga ali ako vozis opusteno bez neke.preterane brzine nemas problema. Jedino na sta da obratis paznju jesu panduri na ulascima u varosice, seljacici iz obliznjih sela.sto vole da "ga opletu" i traktora.
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A preko Kragujevca?
Odakle dokle ogi? Beograd do ...
-
- Banned
Pa do Zlatibora. 

Super ti put. Od bg do kragujevca ako ides danju idi ili mladenovac ili autoput. Kasnuje nocu vec nemoj preko mladenovca ima dosta dzudza iz okolnih sela koje bas nocu teze primetis. Od kragujevca nadalje je dobar put i bez rupa. Samo gde trebas da pazis na radare su naselje KORIĆANI na izlazu iz kg. Tu je ogranicenje 50 ali tolerisu do 55. Ali uvek ih ima sa desne strane u puntu ili pajeru novom. Dalje ih nemas do ravnog gaja gde se skrece za knic. Ali do prolaska knica drzi se ogranicenja. I kasnine imas ispred sela BUMBAREVO BRDO i BRESNICA. Kasnije ih ima posle Mrčajevaca. I to je to. Tek ih posle ima posle Cacka gde gledaju da li pretices kolonu i preko pune. Tamo ispred brane kraj Ovčar Banje. Dalje se pazi samo na mestima gde su manja naselja i gde je 50. Tu retko kad tolerisu. I kad krenes od uzica za zlatibor pazi se tamo isto ih ima. Mene su zamalo uhvatili na metu gde je ogranicenje 80. Jer sam mislio da ih tu nema ali i to se desava. Ako treba jos nesto ili sam pisao nejasno pitaj. 

- pedja
- član 001
Ja cu u utorak do Ravnog Gaja. Obavezno preko Mladenovca, klopa u Topoli, pa na KG. Put preko Batocine je duzi i skuplji, a vremenski se svede na isto.
TT
TT
Pa jeste. Jedina prednost mu je manje magistralnog puta. E sad da se pridrzavas ogranicenja ne bi stigao brze sigurno. Jer je dosta odradjeno puta kg-batocina i ima 2 trake po smeru. I ogranicenje 100. Ono malo oko same batocine je 60 i to je to.
-
- Banned
Ko me ter'o da idem preko Mladenovca, ovo je katastrofa. Ja sam budala sto uopste pitam.