Grčka
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Grčka
A nalepnica SRB?
Imaš li uredno zalepljenu nalepnicu SRB na vozilu?
Imaš li uredno zalepljenu nalepnicu SRB na vozilu?

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
^^^odvojen grb valjda više ne treba odkad imamo to u sklopu nove tablice 

Ja nemam nalepnicu, niti sam imao na proslom autu. Niko mi nije trazio za ove godine od Nemacke na severu, do Grcke na jugu.
Na kraju krajeva, uzmes jednu i stavis je u ladicu. Ne moras lepiti na auto, gre'ota je.
Na kraju krajeva, uzmes jednu i stavis je u ladicu. Ne moras lepiti na auto, gre'ota je.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Treba jer nismo u EU. Tako je meni rekla nasa policija na granici, ali niko za to ne dira. Sto kaze Tex, stavis jednu u kola pa ako bas bude neko izvoljevao zalepis na licu mesta.TheWickerMan napisao:^^^odvojen grb valjda više ne treba odkad imamo to u sklopu nove tablice
Ja pp imam u onom duplom dnu u gepeku, ali mi niko nikad nije trazio. Navodno treba, ali verujem da bi te pitali za njega jedino na sudu, da ti se zapali auto nasred Grcke, pa da nemas cime da ga ugasis. 
Ponesi pasos i pare. Ostalo se sve kupi.
sent from my HTC Sensation

Ponesi pasos i pare. Ostalo se sve kupi.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
E, ja vala da ti guglam necu.
Red velicine 1000-2000 din, zavisno od kapaciteta. Uzmes onaj najmanji, pro forme. Ima ga i po megamarketima.

Red velicine 1000-2000 din, zavisno od kapaciteta. Uzmes onaj najmanji, pro forme. Ima ga i po megamarketima.