Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Unistise jedinu stvar koja je stvarno valjala na IP, dizajn.
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Ako Alphu trenutno prodaju za 700 chf, sumnjam da će Note biti ispod 850 sto je 100 skuplje od N3 kad se pojavio.Laki021 napisao:Ma ista ce biti cena kao i N3
Sony je danas takođe obavio dobar posao predstavljanjem Z3 Compact. Mali a moćan, što niko drugi ne nudi. U kućištu istih dimenzija kao Z1c ima 0.3" veći ekran i osetno jaču bateriju od istog.
Jes' da ovo više pripada temi sa gifovima, ali s obzirom da za 5 dana izlazi nov iP...

Imam problem sa gps-om na mobilnom, imam iGo instaliran i cesto mi se desava da "puca" kada ga pokrenem i krenem npr da ukucan grad/ulicu gde zelim da idem (izadje iz programa), a npr. kada pokrenem google map za navigaciju na svakih par minuta mi izgubi gps signal (gprs mi upaljen), zatim ga uhvati posle 5-10min, pa se posle 3-4 min izgubi i tako non stop. Kada izgubi signal, desi se da strelica nastavi da ide polako svojom putanjom iako npr. ja stanem kolima
- iGO mi ponekad puca (kada radi, onda ok radi uglavnom)
- google maps - jako cesto gubi gps signal
Sta moze biti uzrok? Nisam nista specijalno radio na telefonu, niti instalirao neke nove dzidzabidze i sl...
U ptanju je LG L9, android 4.1.2.

- iGO mi ponekad puca (kada radi, onda ok radi uglavnom)
- google maps - jako cesto gubi gps signal
Sta moze biti uzrok? Nisam nista specijalno radio na telefonu, niti instalirao neke nove dzidzabidze i sl...
U ptanju je LG L9, android 4.1.2.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Tako i drugaru na Desire X nonstop puca iGo, probaj da staviš iGo Primo
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Posto se ja ne razumem morate da mi kazete par stvari
Da li je normalno da androidi posle odredjenog x perioda koriscenja uspore?
Na Telenorovom sajtu pise da moj L9 ima verziju androida 4.0, a u inf mog telefona pise da je verzija 4.1.2. Da li bih ja mogao instalirati neki noviji android i da li bi telefon tada bolje funkcionisao, tj brze radio?
Ako moze neki detaljniji odgovor da malo udjem u pricu, a ne "Da, da"

Da li je normalno da androidi posle odredjenog x perioda koriscenja uspore?
Na Telenorovom sajtu pise da moj L9 ima verziju androida 4.0, a u inf mog telefona pise da je verzija 4.1.2. Da li bih ja mogao instalirati neki noviji android i da li bi telefon tada bolje funkcionisao, tj brze radio?
Ako moze neki detaljniji odgovor da malo udjem u pricu, a ne "Da, da"

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jeste "normalno" ako instaliras sve i svasta.
Trenutno je za L9 oficijelna verzija 4.1.2. Ne verujem da ce uopste podrzavati novije, tako da jedino da probas neku neoficijalnu noviju verziju.
Trenutno je za L9 oficijelna verzija 4.1.2. Ne verujem da ce uopste podrzavati novije, tako da jedino da probas neku neoficijalnu noviju verziju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
A jel bi pomoglo da npr sacuvam sve sto mi treba pa odradim neki fabricki reset ako to postoji?
Ponavljam, nije on sad nesto jako spor i bagovit, ali je usporio ~20% u odnosu na to kad je bio nov...
Prvenstveno govorim o aplikacijama tipa Vibera, Fejsa, zatim mu treba vise vremena da udje u imenik, poruke...
Mozda da obrisem sve poruke, posto nista nisam obrisao godinu dana
Ponavljam, nije on sad nesto jako spor i bagovit, ali je usporio ~20% u odnosu na to kad je bio nov...
Prvenstveno govorim o aplikacijama tipa Vibera, Fejsa, zatim mu treba vise vremena da udje u imenik, poruke...
Mozda da obrisem sve poruke, posto nista nisam obrisao godinu dana

- TheWickerMan
Ja sam sinoć formatirao moj LG 4x HD, rutovao i instalirao custom ROM, leti telefon.
Ti slobodno instaliran Super Backup, bekapuj imenik,poruke i aplikacije, fabrički reset pa vrati sve. Radiće kao i prvog dana.
Ti slobodno instaliran Super Backup, bekapuj imenik,poruke i aplikacije, fabrički reset pa vrati sve. Radiće kao i prvog dana.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Gaginh0
Dok je samo 20% cuti i uzivaj
Dok je samo 20% cuti i uzivaj

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
20% misli da je sad, a kada bude odradio factory reset bice 150% 
Gagi, nemoj da zaboravis da izvadis sd i sim karticu pre reseta, oce i sa njih sve da obrise.

Gagi, nemoj da zaboravis da izvadis sd i sim karticu pre reseta, oce i sa njih sve da obrise.
- Gaginh0
Ja se u to nista ne razumem, jel moze to da se odradi relativno brzo i lako, tipa da dam nekom nasem hakeru na okupljanju da mi to uradi? 

- TheWickerMan
To ti je gotovo za 10 minuta. Memorijsku možeš da izvadiš, SIM nisam čuo da je ikome obrisan 

- Gaginh0
Ok, jel se prijavljuje neko ko dolazi na skup da mi to odradi? 

Gagi, nemoj da si lenj, uradi sam, taman da naucis nesto 
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.