Ratna tehnika
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Ratna tehnika
Mi-35 (24) dokazani radni konj, steta samo sto ovo oko kupovine 99% nije istina

-
Pad Mi-17v5 indijskog RV
Nadam se da nisam promašio temu, tj mene su učili da je i hemijsko oružje ratna tehnika
-
Koji je ovo vec put hemijski napad u Siriji? Koliko ja pratim taj rat jedini pravi i potvrdjen hemijski napad je bio kada su teroristi koristili gas. Lesevi vojnika su bili dokaz, posto su majmuni snimali sve to uz neizbezno arlaukanje..
Ne kazem da se nije stvarno ovo desilo ali toliko je bilo namestanja i pokusaja da se zapad bas putem tih hemijskih napada ukljuci jos vise..
Ne kazem da se nije stvarno ovo desilo ali toliko je bilo namestanja i pokusaja da se zapad bas putem tih hemijskih napada ukljuci jos vise..
Da, dečije putujuće pozorištance izvodi predstavu za zapad...
-
Pa izvodili su do sada
Pun net bio snimaka namestanja, beli slemovi i ostala bratija...da je ovo istina drugacija igra bi se igrala na terenu

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ni ja nisam nikad verovao da je Assad toliko glup da izvede hemijski napad a ceo svet ga gleda... A nije prvi put da teroristi koriste decu i to za propagandu i namestaju.
@Heineken
Ako ti je lakše, ti veruj u to...
Nije mi cilj da provociram političku rasprevu, već samo da nas sve podsetim da i na ovaj prelep i svečan dan neko koristi ratnu tehniku zbog koje neka mala deca umiru u najstrašnijim mukama. Skroz je nebitno ko i iz kojih pobuda. Voleo bi da se danas neko seti i njih prilikom svih tih molitvi i izliva empatije...
Ako ti je lakše, ti veruj u to...
Nije mi cilj da provociram političku rasprevu, već samo da nas sve podsetim da i na ovaj prelep i svečan dan neko koristi ratnu tehniku zbog koje neka mala deca umiru u najstrašnijim mukama. Skroz je nebitno ko i iz kojih pobuda. Voleo bi da se danas neko seti i njih prilikom svih tih molitvi i izliva empatije...
-
Nema sta da mi bude lakse Veljo samo ne mogu da verujem kako ljudi mogu da padaju na ove price. Da, ginu deca tamo svaki dan nazalost kao i sto su ginula kod nas devedesetih . Ako si hteo da podsetis na to sto si napisao trebao si da uradis to na bolji nacin, a ne da siris ovu propagandu.
Danas ti je idealan dan i prava prilika da razmisliš malo bolje...
Koliko je tih namjestenih snimaka i slika bilo, koliko je upotrebljenih drugih slika iz Iraka i Palestine...a i nije samo u Siriji bilo namjestaljki 
I sto bi Asad, sad kad je dobijen rat, koristio hemijsko oruzje?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

I sto bi Asad, sad kad je dobijen rat, koristio hemijsko oruzje?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Imati takvu konstrukciju/shemu u glavi, koja relativizuje ili opravdava ovakav užas, nije samo tužno već i vrlo opasno. Zlo je u velikom naletu...
-
O cemu ti pricas covece? Ko je ovde opravdavao zlocine nad decom?