Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Gadno ovo crveno.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
To ovaj izgleda

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Bio sam danas da vidim ovaj auto... Bolje da nisamVladapetr napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... i-titanium
Izgleda mnogo dobro, samo tablu na ovoj seriji ne mogu baš nikako da svarim. Baš me interesuje koliko bi mi Maksu računao pri zameni.

Izgled je savršen, unutra nijedan trag korišćenja a kamoli neko oštećenje. Spolja je isto perfektan ali se ogradjujem jer je ipak počelo da se smrkava, na slikama je besprekoran.
Oprema perverzija, mislim da ima baš sve.
Lik zvuči korektno, pogledao je moj auto i zainteresovan je za zamenu. Nije se jajario ubijanjem cene na silu zbog nekih očiglednih mana, ali se iskusno izvukao da se izleti sa ponudom nego je ostalo da ja preračunam koliko sam rad da doplatim

Ima i neka kombinacija da ga uzmem na kredit, gledao bih da što više poklopim u kešu a ostalo na što manje rata.
Uf što ovo ne volim, promena auta mi realno ne treba i pare bi mi mnogo više značile u nekim drugim vodama, nemam još ni validnu informaciju da li je auto stvarno toliko dobar... Ali sam se opet zagrejao kao mlad majmun

Ima na placu i ovog Ćurana, 1.9 TDI sa DSG menjačem:
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 19-tdi-dsg
Kakva je to varijanta, jel to ona verzija motor što ume da brljavi?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ne znam kakav je menjač kod Cmax-a, u Mk2 su bili loši i skupi za servis
Ja kad sam spreman da menjam auto iz bilo kog razloga, ja to uradim za dva dana
To mi samo znači da ti ne treba da menjaš auto sada
Da treba, već bi bio u Pinosavi na proveri
Ja kad sam spreman da menjam auto iz bilo kog razloga, ja to uradim za dva dana
To mi samo znači da ti ne treba da menjaš auto sada

Da treba, već bi bio u Pinosavi na proveri
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
1.9tdi ne brljavi, verovatno najkvalitetniji dizel u cijem rangu je jos samo 1.9jtd 8v.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Neka serija TDI motora je imala problem sa diznama, gomila ih je opozvana fabrički. Pa su valjda i glave motora umele da stradaju, nisam baš pratio detalje.
Grujo, kod mene je obrnuto: meni crv uđe iznenada i onda se naložim pa krenem da bunarim, na kraju odradim zamišljeno. Ovde je problem i što tih 6-7 'iljada eura baš i nemam da na jedan istresem iz džepa, moram malo da se kombinujem.
Ivane, kako ide ovaj 1.9 TDI? Vidim po specifikaciji 105 konja, pretpostavljam da se fino čipuje? DSG menjač, dobra ili lošija opcija?
Grujo, kod mene je obrnuto: meni crv uđe iznenada i onda se naložim pa krenem da bunarim, na kraju odradim zamišljeno. Ovde je problem i što tih 6-7 'iljada eura baš i nemam da na jedan istresem iz džepa, moram malo da se kombinujem.
Ivane, kako ide ovaj 1.9 TDI? Vidim po specifikaciji 105 konja, pretpostavljam da se fino čipuje? DSG menjač, dobra ili lošija opcija?
There are 10 kinds of people in the world:
Tih 1.9 ima milion varijanti.
Onaj 105ks što sam ja vozio i što znam je raga i po meni jedini peri deri tdi.
Onaj 105ks što sam ja vozio i što znam je raga i po meni jedini peri deri tdi.
- Ivan
Samo 2.0pd je imao lose serije, dsg sam vozio vise puta kod novih ili skoro novih automobila, ne znam kako podnosi godine i kilometrazu.
Sto se tice motora mogu da ti kazem da se taj motor moze podici i do 150ks bez straha ako je u dobrom stanju, cak i sa obicnim cipom na nekih 135ks bude brzi u praksi od 2.0tdi 140ks, ima vise snage na nizim rpm i brze puni.
Sto se tice motora mogu da ti kazem da se taj motor moze podici i do 150ks bez straha ako je u dobrom stanju, cak i sa obicnim cipom na nekih 135ks bude brzi u praksi od 2.0tdi 140ks, ima vise snage na nizim rpm i brze puni.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Kad sam ove godine kupovao auto razmatrao sam vrlo ozbiljno passata sa dsg . Ono do cega sam ja dosao je da su dsg menjaci u pogledu kvaliteta i dugotrajnosti odlicni.Vazno je da je odrzavan sto se brzo moze videti probom , redovan servis mu je nesto ispod 200 e .
Nisam nasao odgovarajuceg paju pa je i dsg zaobidjen.
Ostaje cinjenica da je klasican menjac ipak sigurnija varijanta kod polovnjaka da se ne lazemo.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Nisam nasao odgovarajuceg paju pa je i dsg zaobidjen.
Ostaje cinjenica da je klasican menjac ipak sigurnija varijanta kod polovnjaka da se ne lazemo.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Noviji 2.0 TDI (2008-2009.) su dobri?
Nisu. Touran je 2x imao totalni kuršlus motora za ispod 300 hiljada km.
Ne bih gledao 2.0 stariji od 2011 2012.
Tapatalk
Ne bih gledao 2.0 stariji od 2011 2012.
Tapatalk
- Ivan
Vi ste ga dobili problematicnog iz nemacke kada se vec jednom tamo raspao, od 2008 su krenuli CR, u neke slabije modele se do 2010 ugradjivao 2010 dok nisu ocistili lager, posle 2010 su svi CR.
Nije jedini. Boljke sa diznama su im poznate. U boljoj varijanti menjaš dizne, u lošijoj klipove i skoro ceo motor sem bloka. Zbog dizni sve naravno.
Ne znam da li VW ima CR od 2010. Znam da ne krenuo od Audija tad, zato sam paušalno klepio sigurica godinu.
Tapatalk
Ne znam da li VW ima CR od 2010. Znam da ne krenuo od Audija tad, zato sam paušalno klepio sigurica godinu.
Tapatalk
- Ivan
Zavisi od modela, neki su dobili CR jos 2003 ili 2004, ali mislim da je od 2010 presla cela grupa.
A recimo 1.9jtdm 16v je poznat po teskim havarijama motora, od raspadanja usisne grane, pa do pucanja zupcastog kaisa, pritom mu nisu strani ni problemi sa diznama, a menjac je verovatno jedan od najkvarljivijih u autoindustriji, pa ne bih bas rekao da je za obilazenje u sirokom luku, uz malo paznje i preventivnog resavanja nekih problema moze relativno korektno da sluzi.
Voze se po ulicama masovno i te problematicne serije, kao i bmw 2.0d kojem puca lanac/odlivak radilice, vecinu ne zakaci problem.
Cak ima i nekih serija 2.0pd koje su se odlicno pokazale, ne treba sve trpati u isti kos.
A recimo 1.9jtdm 16v je poznat po teskim havarijama motora, od raspadanja usisne grane, pa do pucanja zupcastog kaisa, pritom mu nisu strani ni problemi sa diznama, a menjac je verovatno jedan od najkvarljivijih u autoindustriji, pa ne bih bas rekao da je za obilazenje u sirokom luku, uz malo paznje i preventivnog resavanja nekih problema moze relativno korektno da sluzi.
Voze se po ulicama masovno i te problematicne serije, kao i bmw 2.0d kojem puca lanac/odlivak radilice, vecinu ne zakaci problem.
Cak ima i nekih serija 2.0pd koje su se odlicno pokazale, ne treba sve trpati u isti kos.