Послато са SM-J500FN
Ne razumes, poenta cele price je bila da mora neko da bude zrtveno jagnje da bi se budale malo raspametile.elMaestro napisao:Razlika je u tome sto ako tako upucas nekoga, nije ti se on pojavio u nisanu, nije on znao da ces ti pucati. A kad prodjes kroz crveno, tad vec mozes ocekivati ovako nesto. Malo sam plasticno napisao, ali tako je. Ti si, prolaskom kroz crveno, usao u zabranjenu zonu i zasto bi neko drugi snosio kompletnu krivicu kad si ti svojom voljom tu dospeo. Kao sto cuh komentare "nije on ocekivao da ce ovaj da mu doleti sa 200 na sat", tako ni ovaj nije ocekivao da ce mu neko proci na crveno.Nikolaa napisao:
Ali da ti neko slucajno uleti u nisan dok se ti igras pistoljem i pucas na sve strane, i time ga ubijes, TI si ga ubio, nije se sam ubio, kriv je sto istrcava, ali to ne menja cinjenicu da si se igrao sa necim jako opasnim i unesrecio neciju porodicu time. Nadam se da je svima to jasno.
Boza29 napisao:Cek hipoteticki da je vozac Golfa preziveo i njemu bi sudili i ovom Despotu? Da li bi bas obojici sudili za isto delo ili bi bilo strogo razdvojeno naprimer despotu za nasilnicku voznju i alkohol a ovom za oduzimanje prvenstva ili izazivanje saobracajne nesrece sa smrtnim p.?
Ne razumem se nesto posebno u pravo,a vidim da si ti upoznat.
Božo brkaš prekršaje i kr delo. Despotu je suđeno za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a za isto bi bilo suđeno i vozaču golfa da je preživeo.Dusan napisao:Mislim da se postupak vozaca Audija karakterise kao svesni nehat. Samim tim sto sedas pijan i vozis takvom brzinom, svesno rizikujes svoj i tudje zivote. Nije 50kmh ogranicenje za dzabe, sigurno je negde predvidjeno i to da ce neko proci na crveno. Sa razumnom brzinom, drasticno su manje sanse smrtnog ishoda.
nidza napisao:Ako skočiš u rupu svojom odlukom, ko je kriv što si skočio u rupu?
Je'l rupa kriva što je crna i ne znaš da li je duboka 20cm ili 20metara? Ne, kriva je za posledicu tvojih povreda, u nju si skočio TI, nije te niko gurnuo.