Ne brže od života!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Ne brže od života!
Dobro se malecki Citigo pokazao ako mu se samo zgužvalo to malo prednjeg dela a da je kabina ostala čitava.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Više je bočni nego frontalni udar, zbog toga kabina nije oštećena. Ljudi su svakako imali sreće po više osnova, najpre zbog lakših povreda, potom zbog činjenice da je ipak tuđ auto 

Meni nije jasno kako nije pomerio tockove nigde, a sjebao celom sirinom auto.
Имам једно потпитање...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Udario je u prepust pre tockova.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ma razumem to, nego ne shvatam kako je uspeo, posto Citigo ima napred prepust cirke 3,5cm 

Имам једно потпитање...
Jos par fotki ....

Послато са SM-J500FN

Послато са SM-J500FN
Xepoj87 napisao:Nisam ja, ali sam ok, hvala sto brinesIvan napisao:Debeli ivan? Jel ok?
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my SM-G935F

Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Taj lik iz BMW je rođak jednog tajkuna.Zato su i nestali snimci,a on nije čak ni priveden sudiji sa mesta nesreće.Heinz napisao:Zaboravljate na onaj slučaj sa Banovog Brda valjda, kad je kamion smećar oduzeo prvenstvo nekom BMWu koji je jurcao. Vozač Čistoće bio kriv 100%, ovaj iz BMW ništa (nestali su i neki snimci sa okolnih kamera...).
Tako da...
Sony Xperia Z3
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Javili juče da je i suprug ove žene umro 16.12.srdjanyo napisao:http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronik ... edjen.html
Jutros prođoh tamo oko 6:20.Još tada nije stigla ni policija ni hitna.Kolovoz klizav,ljudi jure na posao,mrak.Stao je jedan kombi i par auta.Mislio sam da je neko čukanje.Kako sam prolazio pored njih,u smeru ka Srbobranu,video sam leš ove devojke sa leve strane puta.Iskrivljen,u totalno neprirodnom položaju.Odmah sam skontao da je mrtva.Mislio sam da ju je kombi pokupio retrovizorom,pošto se telo nalazilo tik pored puta.Ali prevrnuti auto nisam video.Možda je ispala iz auta,ko zna?Uglavnom,prizor mi je upropastio dan i evo čim malo duže zažmurim odmah vidim taj prizor.
Posle sam do Srbobrana blicao svima da smanje brzinu.Užas,mladi ljudi.
Ode cela porodica... Ostao im je sin od godinu i po.
Sinoć je bio težak udes kod Feketića na E-75.Od toliko televizija,lokalnih i nacionalnih, niko da pošalje ekipu da snimi direktno šta se dešava i desilo.Javljaju ovlaš kao da se to desilo u Kandaharu... A kad se otvara 2 metra puta ili fabrika nudlí imamo prenos na 2 televizije. A traže pretplata da se plati...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Danas je moderno i semafor da se svečano otvori. Debilizam.
Jul i avgust donose najviše poginulih, a iza njih oktobar, novembar i decembar, dok ljudi još ne shvate da se ne može voziti kao leti iako nema padavina.
Jul i avgust donose najviše poginulih, a iza njih oktobar, novembar i decembar, dok ljudi još ne shvate da se ne može voziti kao leti iako nema padavina.
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ljudi cepaju preko dana a ne razumeju da je minus i da je mraz i danju kada ima sunca a ne samo nocu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
SRAMNA PRESUDA "Pijanac mi ubi sina i nije kriv za udes"
Milutin Kovačević iz Kuršumlije (62) kome je sin Milan (34) nastradao u saobraćajnoj nesreći 2013. godine, istakao je da je ogorčen presudom da se optuženi Ž.S. (33) oslobodi optužbi.
- Dokazano je da je Ž.S. iz Kuršumlije, koji je "ševroletom" naleteo na mog Milana, imao 1.5 promila alkohola u krvi i vozio je, po veštačenju, 76 kilometara na čas kada je došlo do sudara - priča Kovačević.
U saobraćajnoj nesreći u Topličkoj ulici učestvovala su tri vozila.
- Milan je "mazdom" pretekao "fijat mareu" i kada je to učinio, na njega je naleteo "ševrolet". iz suprotnog pravca. U sudaru su tri automobila potpuno uništena. Milan je vozio oko 40 kilometara na sat - priča Milutin i dodaje:
- Posle tri veštačenja, izjava svedoka da je na Milana naleteo vozač iz suprotnog smera i činjenice da je imao alkohol u krvi, sudija ga je ipak oslobodio. Obrazloženje je da iz pravca iz kog je dolazio nije postojao znak da se radi o naseljenom mestu. A udario ga je u zoni škole, nedaleko od sportske hale i u jednom od najnaseljenijih delova Kuršumlije.
U presudi se navodi da se Ž.S. pridržavao propisa.
http://www.alo.rs/pijanac-mi-ubi-sina-i ... udes/87360
Kako sam ja shvatio nastradali je uleteo u makazice i poginuo , ovaj sto je dolazio iz suprotnog smera je vozio malo vise preko ogranicenja i bio pijan i oslobodjen krivice.Sad uporedite ovu situaciju i onu sa audijem 200 na sat, neki zakljucci se namecu sami
Milutin Kovačević iz Kuršumlije (62) kome je sin Milan (34) nastradao u saobraćajnoj nesreći 2013. godine, istakao je da je ogorčen presudom da se optuženi Ž.S. (33) oslobodi optužbi.
- Dokazano je da je Ž.S. iz Kuršumlije, koji je "ševroletom" naleteo na mog Milana, imao 1.5 promila alkohola u krvi i vozio je, po veštačenju, 76 kilometara na čas kada je došlo do sudara - priča Kovačević.
U saobraćajnoj nesreći u Topličkoj ulici učestvovala su tri vozila.
- Milan je "mazdom" pretekao "fijat mareu" i kada je to učinio, na njega je naleteo "ševrolet". iz suprotnog pravca. U sudaru su tri automobila potpuno uništena. Milan je vozio oko 40 kilometara na sat - priča Milutin i dodaje:
- Posle tri veštačenja, izjava svedoka da je na Milana naleteo vozač iz suprotnog smera i činjenice da je imao alkohol u krvi, sudija ga je ipak oslobodio. Obrazloženje je da iz pravca iz kog je dolazio nije postojao znak da se radi o naseljenom mestu. A udario ga je u zoni škole, nedaleko od sportske hale i u jednom od najnaseljenijih delova Kuršumlije.
U presudi se navodi da se Ž.S. pridržavao propisa.
http://www.alo.rs/pijanac-mi-ubi-sina-i ... udes/87360
Kako sam ja shvatio nastradali je uleteo u makazice i poginuo , ovaj sto je dolazio iz suprotnog smera je vozio malo vise preko ogranicenja i bio pijan i oslobodjen krivice.Sad uporedite ovu situaciju i onu sa audijem 200 na sat, neki zakljucci se namecu sami
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mnoge nelogičnosti u ovom tekstu, ko zna šta se tu stvarno desilo, a šta su utvrdili veštaci. Mene jedino interesuje da li je bio vezan. Nije mala brzina svakako, ali ako je ovaj u Ševroletu preživeo, čudno je da je ovaj u Mazdi poginuo, ako je bio vezan.
Posetite www.garaza.rs !
Ima i komentar:
"Nije on uleteo u makazice,on je preticanje zavrsio i nakon 10-tak metara je doslo do udesa,isao je polako i on i vozilo koje je preticao ali ovaj je bio komiran od alkohola a izgleda i naduvan ali...Problem u svemu je sto je sa ovim u kolima bio pandur cinovnik i oko toga je zavrzlama nastala jer moguce je da je i on vozio ali veze i vezice cine svoje pa cak i vezano za ovaj tekst gde se ne spominje nista od toga"
"Nije on uleteo u makazice,on je preticanje zavrsio i nakon 10-tak metara je doslo do udesa,isao je polako i on i vozilo koje je preticao ali ovaj je bio komiran od alkohola a izgleda i naduvan ali...Problem u svemu je sto je sa ovim u kolima bio pandur cinovnik i oko toga je zavrzlama nastala jer moguce je da je i on vozio ali veze i vezice cine svoje pa cak i vezano za ovaj tekst gde se ne spominje nista od toga"
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”