Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Stvarno mislis da nisam probaoblaugrana napisao:Za razgovor sa operaterom stisnite 0 ;-)
Tapatalk
Lepo ja pitao, jel ima jos neka fantazija? Ti fino navedes kako si ti u sigurno u pravu, samo treba da se desi second coming of Jesus. Tako i ja mogu da imam vrhunske ideje, nikakav problem. Ajd onda da mi nastavimo ovu pricu recimo kad nam zemlja postane bolja od Svajcarske, vazi?Laki021 napisao:Sve sto treba uraditi je da se rukovodstvo nagradjuje na osnovu rezultata, da se dozvoli da se plate slobodno formiraju (dakle da ne bude naslova u novinama, direktnor ima platu 1100e!!!) i dozvoliti da se otpusti visak, sve ostalo dolazi samo, sve u svemu da funkcionisu kao najobicnija firma.
Rakhil napisao:Lepo ja pitao, jel ima jos neka fantazija? Ti fino navedes kako si ti u sigurno u pravu, samo treba da se desi second coming of Jesus. Tako i ja mogu da imam vrhunske ideje, nikakav problem. Ajd onda da mi nastavimo ovu pricu recimo kad nam zemlja postane bolja od Svajcarske, vazi?Laki021 napisao:Sve sto treba uraditi je da se rukovodstvo nagradjuje na osnovu rezultata, da se dozvoli da se plate slobodno formiraju (dakle da ne bude naslova u novinama, direktnor ima platu 1100e!!!) i dozvoliti da se otpusti visak, sve ostalo dolazi samo, sve u svemu da funkcionisu kao najobicnija firma.