Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Zanimljivi oglasi

Post od ftj »

Cestitao bih tom odgovornom licu koje je tako bacilo pare. Isplatilo bi se da su zaposlili prodavca koji je zaduzen samo za taj auto pa nek radi i 6 meseci samo na tome.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Jel moguce da ima taho od benzinca, nemam reci...

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Ovaj q50 deluje uzasno za 37.000. I30 tabla, sediste zadnje kao da ima presvlaku(nabori), linija starog Lexusa... A na sve to osudjenost na Grand.
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

starac vujadin napisao:
Kabal napisao:Koja je ovo fora da im auto 3 godine u salonu stoji?!
Zato što će u Srbiji kupac ovakvog vozila pogledati Infinity, a onda otići u BMW salon da pogleda X6 koji je status simbol, koji ima bolju servisnu podršku, gde može da se auto napakuje po želji kupca, koji će se lakše naknadno prodati, gde će se verovatno u salonu više potruditi da prodaju nego ovde (kladim se i da ga onog koji uđe u ovaj salon gde stoji FX navedu da ide da gleda i RR). U Srbiji nema puno ljudi (kao što sam ja npr :P ), kojima je ovo bolji auto od X6 i radije bi ga kupili...a i pitanje od tog malog broja koliko bi njih htelo da ga kupi belog...ja ne bih.
Nisi jedini ;)

OK, jasno mi je da auto stoji dugo u salonu, da ne moze da se proda, ali 3 godine (skoro 4 uskoro) je bas ekstremno.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ne bih isključio ni mogućnost da ga direktor ili neki njegov prijatelj penale za sebe kada istekne neki vremenski rok, pa opstruiraju prodaju da bi ga dobili džab džabe.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

starac vujadin napisao:
Kabal napisao:Koja je ovo fora da im auto 3 godine u salonu stoji?!
Zato što će u Srbiji kupac ovakvog vozila pogledati Infinity, a onda otići u BMW salon da pogleda X6 koji je status simbol, koji ima bolju servisnu podršku, gde može da se auto napakuje po želji kupca, koji će se lakše naknadno prodati, gde će se verovatno u salonu više potruditi da prodaju nego ovde (kladim se i da ga onog koji uđe u ovaj salon gde stoji FX navedu da ide da gleda i RR). U Srbiji nema puno ljudi (kao što sam ja npr :P ), kojima je ovo bolji auto od X6 i radije bi ga kupili...a i pitanje od tog malog broja koliko bi njih htelo da ga kupi belog...ja ne bih.
Ili zato sto ima malecni gepek,, nepregledan je, nizak je, mali je generalno, vozi se dobro, ali ne kao X5 i Cayenne, matarijali su losiji, enterijer nece bas svakom leci, meni se svidja, ali je vecina u fazonu da je nekako nabudzeno, kao Aiwa mini linija... Sedeo sam u salonu i nisam odusevljen ponudom prostora.

Pored toga sto na deo treba da cekas dugo, los izbor servisa, losa podrska i garancija, nemogucnost izbora opreme, jake cene za tako slab brand...

Sve je u sustini nivo ispod Nemaca, pa nije ni cudno da ce neko da izabere Nemce, ako vec 10k razlike u ceni za slicno opremljen model ne pravi problem, a ne bi trebalo u toj klasi od ~80k eura.
Znam da je vise kul reci da ce svako da kupi Bmw i ekipu zato sto su statusni simboli, ali to ne moze biti istina, ako je alternativa jednostavno neozbiljniji proizvod.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Etiketiranje zaslepljuje :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Naravno da će kao posledica racionalne odluke da se kupi X6 umesto Infinity (koliko je racionalno kupiti takav auto je diskutabilno...) doći i želja da cela ta odluka ima i "umjetnički dojam" i da je pored racionalnog to i cool. No, zna se ko ide na cool wall, a ko na uncool wall.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Da, posto se svi lome izmedju FX-a i X6, jer su direktna konkurencija, niko ne bi ni pomislio na GLE, X5, Cayenne ili cak i Touareg recimo...
Ali, naravno da je lakse u prici spomenuti X6, jer je krajnost, pa tako kul prica o underdog Amerikancu dobija na snazi.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 11 Dec 2015, 11:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:

Post od Ivan »

Cudi me da se maser sq4 nije prodao jer je makar na nasim prostorima stotinama puta ekskluzivniji od ABM.

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... hibli-s-q4

Послато са GT-N7100
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Treba dati 90 soma za ovakav enterijer:

Slika

Pritom je teska egzotika.
To samo ako se nadje bas neki istinski fan sa dubokim dzepom :)
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:

Post od Ivan »

Enterijer mi je vrhunski, sa izuzetkom one ogavne kozne kapice na satu :D

Послато са GT-N7100
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Xepoj87 napisao:Da, posto se svi lome izmedju FX-a i X6, jer su direktna konkurencija, niko ne bi ni pomislio na GLE, X5, Cayenne ili cak i Touareg recimo...
Ali, naravno da je lakse u prici spomenuti X6, jer je krajnost, pa tako kul prica o underdog Amerikancu dobija na snazi.
Nije krajnost nego mu je direktni konkurent među sav kako vole da zovu tu podklasu i njen najprepoznatljiviji predstavnik iako je FX njen "rodonačelnik". Tu je sad odskora i GLE, kao i Cayenne koji dobro pokriva i sav i suv (ML, X5...). Naravno, da ima dosta kupaca koji nisu tako "izoštreni" da gledaju kola samo jedne podklase i gledaju i jedne i druge i imaju neke svoje kriterijume, ali podela je takva i neki drugi su je napravili.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ma moze to da se sa svacim stavlja u klasu, kao sto ga sam proizvodjac zove luksuznim Crossover-om, tako da ne znam odakle ti to da je FX sav.
I X5 je SAV, a samo Bmw oslovljava svoje modele tako, to jest, izmislili su klasu za sebe i tako nazivaju sve svoje SUV-ove.
Kada sam rekao GLE, nisam mislio na GLE kupe, vec standardan.

Barem sam od tebe ocekivao da sam izvedes zakljucak, a ne neko drugi da ti ga izvodi.
Po mom misljenju, QX70(FX) spada u klasu izmedju Crossovera i full size SUV-a, ali je svakako najmanje konkurent X6-ici.
Ima fine vozne karakteristike, malo trosi, a u svemu ostalom je jednostavno dosta ispod Nemaca.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Čekaj...ili ja sam onako stavljam FX i X6 u istu klasu ili mi neko drugi nameće zaključak...ne mogu da trpim kritiku i za jedno i za drugo ;)
Odgovori