Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Re: Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Da, bice demit, jeftinija varijanta fasade za sada. Izdrzace dovoljno dok se malo finansijski ne sredim da je osvezim, onda cu vec videti da uradim novo farbanje i izmenu nekih delova u kamen ili strukturalnu fasadu. Za sada je demit sa izolacijom 10, 15 i 20cm kako gde.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ne farba se uopšte. Nanosi se akrilni malter (zrnca sa bojom). Evo na kući kod mojih posle 5 godina je kao nova (Ceresit).ftj napisao:Na kolko treba da se farba da bi izgledalo ko novo?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Super ti je ovo, Dragane. Vidim da si se dobro pripremio pre gradnje, a sto se tice dizajna, uvek mi je milo kada vidim da neko gradi nesto drugacije od dosadnog proseka.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Isto sam rekao ranije. U moru klasičnih kuća, dobro je videti neki ''strani'' dizajn.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Super je 
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk

Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Sto se tice dizajna, za to je odgovoran swemir i njegov arhitektonski studio, pa sve zamerke i pohvale mogu na tu adresu 
Ja sam u svakom slučaju izuzetno zadovoljan, a sam.objekat tek.polako dobija konacan izgled, bice to jos bolje kad se zavrsi.

Ja sam u svakom slučaju izuzetno zadovoljan, a sam.objekat tek.polako dobija konacan izgled, bice to jos bolje kad se zavrsi.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
+1Sloba napisao:Super ti je ovo, Dragane. Vidim da si se dobro pripremio pre gradnje, a sto se tice dizajna, uvek mi je milo kada vidim da neko gradi nesto drugacije od dosadnog proseka.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kad sam u seriji postova da dodam i danasnji rad

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A šta planiraš oko kuće zbog komšijinog vidika? 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Za sad nista, samo deo cu ozidati ogradu gde cu napraviti boks ta spoljnu jedinicu toplotne pumpe. Ograda na proleće...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Što? Ovako moš gledaš komšinicu. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ispred kuce imam 3 parking mesta ali tu su mi 2 auta konstantno parkirana (uskoro 3), takodje cesto neko svrati ili ponekad stane neko od komsija na kratko pa nema mesta. A generalno u ulici nema mnogo parkinga.
Posto ova 3 postojeca mesta su malo sira, dodacu ima ovaj mali deo do drveta pa ce stati 4 auta plus jos 1 auto duz puta.
Porucio sam 18 kvadrata behaton kocki debljine 8 cm, one su 950 dinara kvadrat + pdv, naravno plus idu i ivicnjaci i ruke za kopanje, podlogu i postavljanje.
Napisacu za dan dva koliko izadje sve ukupno po kvadratu ako nego bude radio nesto slicno da zna cenu za ovakvu rabotu.

Posto ova 3 postojeca mesta su malo sira, dodacu ima ovaj mali deo do drveta pa ce stati 4 auta plus jos 1 auto duz puta.
Porucio sam 18 kvadrata behaton kocki debljine 8 cm, one su 950 dinara kvadrat + pdv, naravno plus idu i ivicnjaci i ruke za kopanje, podlogu i postavljanje.
Napisacu za dan dva koliko izadje sve ukupno po kvadratu ako nego bude radio nesto slicno da zna cenu za ovakvu rabotu.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za behaton ti treba i dobro odradjena podloga - inace propada samo tako nakon iole vecih kisa.
Ovo mi je nesto plitko kopano.
Ovo mi je nesto plitko kopano.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da. Ici ce jos dublje. Pa podloga.
Dobro je sto ovo ispod nije obicna zemlja vec kad je renovirana ulica bager tu nasuo neku mesavinu zemlje, shuta, kamena, delova cigala.. itd pa je vec u startu tvrdo u pm.
Dobro je sto ovo ispod nije obicna zemlja vec kad je renovirana ulica bager tu nasuo neku mesavinu zemlje, shuta, kamena, delova cigala.. itd pa je vec u startu tvrdo u pm.