Uglavnom ih koristi u fotoaparatu i dečijim igračkama. U satove bukvalno stavim neku koja je potrošena, a u satu radi još 3 godine

-Daljinski od plinskog kotla za centralno (bezicni, radi na 2x AAA baterije). Kada ubacis dopunjive, pobrljavi i izbaci gluposti na displeju. Pitao sam servisera i on kaze da je tako svuda, tj da nije samo moj primerak takav.nikaragva napisao: Daj neki primer gde ne mogu?
Zato uzmes MX Revolution (iliti MX 5500 komplet) i ne razmisljas o baterijama...Texonja napisao:Zavisi od misa, zavisi od korisnika istog, a zavisi i od dopunjivih nimh baterija. Moja Logitech MX budza posisa dve nimh od 2300 za 10-15 dana.
sent from my HTC Sensation
Ovaj sam kupio pre X godina i necu ga menjati dok ne rikne.Delija napisao: Zato uzmes MX Revolution (iliti MX 5500 komplet) i ne razmisljas o baterijama...
Delija napisao:Zato uzmes MX Revolution (iliti MX 5500 komplet) i ne razmisljas o baterijama...Texonja napisao:Zavisi od misa, zavisi od korisnika istog, a zavisi i od dopunjivih nimh baterija. Moja Logitech MX budza posisa dve nimh od 2300 za 10-15 dana.
sent from my HTC Sensation
Mislim da to nema veze, barem kod većine uređaja, jer napon na tvojoj 1.5V bateriji će biti 1.5V samo kada je otpakuješ. Kako se troši njoj opada napon, do momenta kada uređaj odbije da se pobudi sa tim nekim naponom. Vrlo brzo njoj napon padne na ta 1.2V koliko ima i punjiva. Punjiva duže drži taj nazivni napon konstantnim kako se prazni.Heinz napisao:Ako na uređaju piše da radi sa 1.5V onda nemojte stavljati one od 1.2V. Drugo je bežični telefon koji i traži 1.2V baterije.
No, svi mi budžimo nešto, navikli smo valjda. Ja lično izbegavam takve budževine.
Off: Meni je VX revolution riknuo u garanciji, doplatio sam za Performance Mouse MX kojem baterija dugo traje a brzo se puni.