Laki021 napisao:Gde si to video da se sneg odnosi?
Gledao sam recimo na TV-u, ne znam u kojoj je drzavi to bilo, postoji neka masina koja ide pored ogromnog kamiona sa jako dugackom prikolicom, izgleda kao ona sto skida asfalt i u njega ubacuje sneg, kamion odlazi, dolazi drugi itd.
Zbog cega sam jos popizdeo... evo gledam danas kako ljudi bacaju sneg sa krova na automobile ispod, *ebe im se sto je neko dole parkiran...
A ulice su posebna prica, vec vidim koliko je sati... video sam nekoliko jezivih kratera, tipa kruzni rok na Slaviji, Bulevar oslobodjenja (sine) je za ne poverovati, autobusi ce da se raspadnu ako budu vozili tu sinama kako obicno voze, i na jos mnogo mesta sam video novootvorene kratere...
Jos nesto, ocigledno u Srbiji kada pada sneg to znaci da nijedna sluzba vise ne radi, pauk na primer... Juzni Bulevar od raskrsnice sa Maksima Gorkog na gore ima samo jednu traku, s obzirom da su u desnoj opusteno parkirani automobili, niko ih ne dira, tako da mozes da ides samo levom...
@Gruja Nadam se da nije bila lamela. Nisam hteo da ulazim u rikverc jer je bilo usko mesto, jedva sam vrata otvorio, samo sam mogao po kolotrazima i isavsi napred sam imao mnogo bolju preglednost... koliko je potrebno lameli da se sjebe na taj nacin?