Zanimljivi oglasi
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Zanimljivi oglasi
Video kozicu, mislim da treba selna da se zategne da je drzi na mestu, mislim da nije nesto mnogo bitno.Pitao sam ga za vozacevo sediste da li ima znakova pohabanosti, on je rekao da nema, to mi je neki reper pohabanosti auta, ovaj naslon za ruku ima tragove habanja ali ne deluje preko slika strasno, ostalo sa slika ne mogu da vidim ali ako je neko od forumasa iz okoline u prolazu , bio bi mu vrlo zahvalan kada bi malo pregledao dotican auto.
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- denyl
- Pridružio se: 02 Mar 2013, 12:48
- Garaža: Skoda Fabia mk1 vRS
Ja sam iz Petrovaradina ali se nesto nerazumem u alfe,mogu cisto da bacim pogled ako ima nesto na oko vidljivo da ne valja.
Inace slikan je u autoperionici,to uopste nije plac.
Inace slikan je u autoperionici,to uopste nije plac.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Pa ako nije problem pogledaj , moze i onako na prvu da se vidi da li je auto istrosen puno ili nije , u svakom slucaju bolje ces ti videti uzivo nego mi preko slika
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ovako sa slike se vidi da je boja izgubila sjaj i da je auto malo matirao. Možda se čuje španer, a možda se čuje i varijator koji ima taj motor i koji je sklo crkavanju.
Sve to može da se proguta za tu cenu, ako je samo to u pitanju. Ni to što stoji ne znači ništa jer tu verziju ne vole ljudi, jer se uglavnom traži dizel, a ko traži benzin traži jači 2.0 jts, pa u kombinaciji s ovim basic felnama nije ni čudo da ga niko neće.
Auto u svakom slučaju treba da ode do majstora.
Sve to može da se proguta za tu cenu, ako je samo to u pitanju. Ni to što stoji ne znači ništa jer tu verziju ne vole ljudi, jer se uglavnom traži dizel, a ko traži benzin traži jači 2.0 jts, pa u kombinaciji s ovim basic felnama nije ni čudo da ga niko neće.
Auto u svakom slučaju treba da ode do majstora.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

1.9 gti look.. 9500e
Dal je realan?
Markoni trazi manje za pravi GTI...
Brzine idu u H-a !!!

E al ovo je T D I ! I to rasterecen 

Day Walker napisao:![]()
1.9 gti look.. 9500e
Dal je realan?
Markoni trazi manje za pravi GTI...
Jes, ko ce placa odrzavanje i gorivo za pravi GTI

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
260.000 na satu i trazi 9500 evrica....

Nevezano za to koji je motor, moj auto je u duplo boljem stanju od ovog iako ni moj nije idealan. Taj TDI je do pre mesec-dva vozio drugar pa znam kakav je. Jeste on fino ocuvan za tu km, ali dosta stvari je promenjeno/tapacirano... Inace cena je jedno vreme bila i 10.500
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mogao je da stavi i neku sliku enterijera...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa unutra nema nista od GTIa pa je mu je malo glupo da stavlja... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Odavno na oglasima, i ja sam je pratio zato što može pliniggyboy napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _povoljno/
Pratim ovaj oglas vec duze vreme, model kao model mi se bas svidja , svidja mi se i motor, ima sasvim dovoljno konja i moze plin za razliku od 2.0 jts , dizel nikad u zivotu nisam imao tako da me 1.9 bas i ne privlaci i resim ja danas da pozovem oglas, javi se gospodin i kaze da je enterijer odlican , motor takodje , presao pravih 106000 , i da se malo cuje spaner ali da u svakom slucaju treba veliki servis da se radi, pitam za cenu kaze on 5000 , ja kazem kako je pre nekoliko meseci stajala cena 3700 on kaze nema sanse bila cena 5500 pa 5000 i na kraju stavili dogovor , i pita on mene kolko bi dao.Ja zaten pitanjem kazem , pa 3700 al ne bih da Vas vredjam verovatno je bio nesporazum, on kaze moze , u minusu sam 800 evra al auto dugo stoji , donesi pare i teraj auto.Ja jos vise zatecen , kazem moram prvo stila da prodam jer nemam para odmah, kaze on donesi kaparu i cekace te auto dok ne prodas stila.Jel bio neko na ovom placu , jel gledao ovu alfu, cena mi savrseno odgovara iako trenutno nemam para, sta da radim nisam pametan .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Lik kupuje a ne prodaje sedišta