Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Mislim da me nisi razumeo, ili se nisam dobro izrazio.
Kao sto napisah uglavnom oni sto peru auto 2x godisnje bukvalno ocekuju za 500din dubinsko.
Za 500din se podrazumeva po meni detaljno brisanje stakala, prasine, celog auta sa vratima, pranje felni i guma, tusiranje ispod blatobrana. Naravno i kontrola da se nije nesto preskocilo pri pranju tj brisanju.
A izvlacenje psecih dlaka, masnoca na karoseriji, katrana sa vrata, zavlacenje krpe u sve 6supljine (tipa kod sarki, ispod sedista i oko sedista, cetkicom izbijanje prasine oko prekidaca, pranje zutih felni...) to treba da bude druga cena.
Ako me razumes.
Kao sto napisah uglavnom oni sto peru auto 2x godisnje bukvalno ocekuju za 500din dubinsko.
Za 500din se podrazumeva po meni detaljno brisanje stakala, prasine, celog auta sa vratima, pranje felni i guma, tusiranje ispod blatobrana. Naravno i kontrola da se nije nesto preskocilo pri pranju tj brisanju.
A izvlacenje psecih dlaka, masnoca na karoseriji, katrana sa vrata, zavlacenje krpe u sve 6supljine (tipa kod sarki, ispod sedista i oko sedista, cetkicom izbijanje prasine oko prekidaca, pranje zutih felni...) to treba da bude druga cena.
Ako me razumes.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sta da ti kazem, preseli se u BGSaša napisao:Takva ne postoji, nažalost.Day Walker napisao:Pa ides valjda u perionicu u koju si siguran
TT

Brzine idu u H-a !!!

Koliko para, toliko muzike, za dobro pranje treba sat i po - dva, a za 500 dinara se to ne isplati, materijal mozes da namiris, ako radis sa jeftinijim, a rad, tesko. 8 sati 4-5 pranja, 2-2.5k rsd, treba platiti struju, vodu, materijal, radnika, a i masine nisu vecne. A ako je auto zapusten, jos vise vremena da se dovede u red.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
dag81 napisao:Mislim da me nisi razumeo, ili se nisam dobro izrazio.
Ako me razumes.
Razumem i cekam da otvoris perionicu!

- dag81
- Kontakt:
Xa xa. Uf muka mi i kad pomislim, pogotovu sto je tu jako velik problem sa radnicima. Tako da mislim da se necu upustati u tu avanturu. Nagledao sam se preko puta kako lose peru radnici, ko valja a retki su jako, muljaju a i musterija raznih. Pre bih poludeo od radnika pa stedim zivce.
A plus na sve to zarada je smesna. 2 radnika bar 90.000din sa prijavom, lokal 200-400, fiksni troskovi nema tu leba previse. Osim ako neces da zavlacis radnike i ne placas ih, satro probni rad.
P.S. Ima neka u S Kamenici kuci radi lik zakazuje se par dana unapred i pranje traje 1h tj tako zakazuje na h i kazu da pere vrh. Dvojica peru. Ali gore je nego kod zubara sto se tice zakazivanja.
A plus na sve to zarada je smesna. 2 radnika bar 90.000din sa prijavom, lokal 200-400, fiksni troskovi nema tu leba previse. Osim ako neces da zavlacis radnike i ne placas ih, satro probni rad.
P.S. Ima neka u S Kamenici kuci radi lik zakazuje se par dana unapred i pranje traje 1h tj tako zakazuje na h i kazu da pere vrh. Dvojica peru. Ali gore je nego kod zubara sto se tice zakazivanja.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Poznajes ljude koji su prali? Ako su stvarno dobri, daj neki kontakt ili smernice ako imas...
- dag81
- Kontakt:
Mogu se raspitati pa ti pustiti br. Ja nisam prao ali znam da ga hvale.
Moze kontakt i meni.
LG G4
LG G4
Posetiću je
Pa to na 100m od mene
Ce obidjem, mozda vec danas.
Ali u jakni vucem tri zetona od perionice kod Steka vec mesec dana
Sent from my Sony

Ali u jakni vucem tri zetona od perionice kod Steka vec mesec dana

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Cekam Vaš review, prima direktno keš, bez komplikacija sa žetonima, 100din=50sek pranje, usisivač 50din=5min
100 dinara samo 50 sekundi?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Nesto se zbunio covek, sigurno 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ima 2 meseca da si ziv i zdrav.Xepoj87 napisao: Ali u jakni vucem tri zetona od perionice kod Steka vec mesec dana![]()
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .