BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Zar to nije 3.0 diesel motor od 218hp? Ili je mozda onaj 2.0 od 204hp? Ja za taj motor nisam cuo nista i nije bas cest
Ti mislis na N57,a on na N47.
N47D20 - 218 HP,450 NM.
N47D20 - 218 HP,450 NM.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -twinturbo
Evo npr ovaj. Mislim da su od 2012 umesto 3.0 V6 poceli da 525d proizvode sa 2.0 V4.
Evo npr ovaj. Mislim da su od 2012 umesto 3.0 V6 poceli da 525d proizvode sa 2.0 V4.
Da ja sam zaboravio na taj novi motor. A naravno da su motori redni a ne V 

- Polke
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:09
- Garaža: Accord CL7 & Focus C519
Da li neko dolazi u Radisson Blu na promociju nove BMW 7-ice?
http://1drv.ms/1hDZnbX
http://1drv.ms/1hDZnbX
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Ne znam da li je već diskutovano o ovome.
Čovek se žali na kvalitet sedišta, kaže ovakva su posle samo godinu dana upotrebe:

Čovek se žali na kvalitet sedišta, kaže ovakva su posle samo godinu dana upotrebe:
Pozdrav
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Mozda bi doticni mogao malo i da i prebrise posle godina dana. Verovatno vozi u farkama stalno pa je vise prljavo nego izlizano.
Ovaj auto nije star godinu dana... Ovaj idrive tockic se ubacivao do 2012 cini mi se... Ali u svakom slucaju nije pohvalno
Sedista ovakve boje se moraju cistiti/mazati bar na mesec dana da bi bila u reprezentativnom stanju. Jedino na levom boku ima mozda malo vise nabora nego sto bi trebalo al pretpostavljam da do sada nije ni jednom namazano.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mora svetlije farke da koristi. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Koliko vidim ovo je prljavo, nakon detailinga i ozbiljnog ciscenja bi bila kao nova. Na par mesta izgleda kao da su ostecena, ali mislim da se i to moze resiti.
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Baš naprotiv - održavao je auto maksimalno i redovno negovao kožu!dag81 napisao:Mozda bi doticni mogao malo i da i prebrise posle godina dana. Verovatno vozi u farkama stalno pa je vise prljavo nego izlizano.
Tema je iz 2013, kupio je M5 čim se pojavio tako da je tada imao samo godinu dana...kami napisao:Ovaj auto nije star godinu dana... Ovaj idrive tockic se ubacivao do 2012 cini mi se... Ali u svakom slucaju nije pohvalno
Ne samo to, koža je naborana kao da je prešao 300000kmScuderia napisao:Koliko vidim ovo je prljavo, nakon detailinga i ozbiljnog ciscenja bi bila kao nova. Na par mesta izgleda kao da su ostecena, ali mislim da se i to moze resiti.
Pozdrav
Auto je prljav... ne kontam kako ga je održavao. Viđao sam kod ljudi bež kožu koja izgleda mnogo čistije posle 150k km a ne održavaju auto nešto posebno.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima novca za M, ali ne i za krstene farmerke?!
Salu na stranu, svetla koza je svakako bezveze, a ko se odluci za istu, mora da vodi racuna.
Neka stavi presvlake

Salu na stranu, svetla koza je svakako bezveze, a ko se odluci za istu, mora da vodi racuna.
Neka stavi presvlake