Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Putevi u Srbiji

Post od nuk »

Bice da su budale oni sto ti odgovaraju

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

dakle, kao sto sam i mislio, ibarska...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Nuk, izvini ako si se prepoznao, ja to nisam rekao. Mada mi nije jasno kako bilo ko moze da kaze za taj put da je dobar, ako su nam takvi kriterijumi onda za bolje i nismo.

Elem, stigoh na Zlatibor, malo cu odmoriti pa nastavljam za RS. Ibarska je keva, naucio sam danas da nema potrebe bespotrebno eksperimentisati, proveren, poznat put i to je to. Osim sto sam razvalio auto, nikakav benefit od ovog puta ja nisam imao, mislim na Mlad i Topolu. Put je ocajan, prosek brzine max 50-60, uzas... Nit je krace, nit je bolje, nista...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Blago tebi ako je tebi ibarska keva.

Danas odem do Inđije do šoping centra i platim putarinu na ns autoputu 240 din. Posle toga krenem do Beške u kafanu i uključujem se ponovo na autoput kad ono opet naplatna rampa i novih 240 din. Da sam kojim slučajem posle Beške hteo da nastavim ka NSu morao bih da platim još jednu putarinu(ne bi me čudilo da je 240).
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Da, na to se ljudi zale. Kako god da okrenes, 240din...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

ftj napisao:Blago tebi ako je tebi ibarska keva.

Danas odem do Inđije do šoping centra i platim putarinu na ns autoputu 240 din. Posle toga krenem do Beške u kafanu i uključujem se ponovo na autoput kad ono opet naplatna rampa i novih 240 din. Da sam kojim slučajem posle Beške hteo da nastavim ka NSu morao bih da platim još jednu putarinu(ne bi me čudilo da je 240).
Jeste opet 240.

Ja sam isao juce Bg > Indjija. Indjija > Krcedin. Krcedin > Indjija (jbg, takav horoskop). Indjija > NS. NS > Ruma (nema putarine, ali je put :srbin: ). Svaki put po 240.

I onda dodjem na normalan auto put (BG- ZG) i platim od Rume do Sremske Mitrovice - 50 rsd.

Kad smo vec kod toga, ne secam se ko, ali neko je hvalio stari NS da je odlican posle sredjivanja.
Pa Ogi bi zaustavio auto i nosio ga na ledjima.
Nije mi jasno da neko moze ono da izabere da bi ustedeo putarinu.

Put preko FG standardno ocajan, sreca ni jedan kamion me nije usporio. Vezbao sam voznju atmo benzinca uzbrdo :kezo:

Desna traka auto-puta BG - NS :srbin: :srbin: :srbin:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ja sam pohvalio stari Novosadski put, izuzev onog kratkog dela gde je i dalje katastrofa, put je barem meni baš dobar.

Ima već neko vreme kako uvek njega biram umesto autoputa, iz prostog razloga što mi je mnogo, mnogo zanimljiviji za vožnju.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ima par delova koji su katastroficni. Tobogan je vrhunski, ali sam ja vozio 50 za kamionom, a nisam mogao da ga preterknem :D
Zanimljiviji jeste, ali u kombinaciji sa kamionima i onim losim delovima nikako.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Bacih i ja danas 2x240 din. Kakvo truckanje u smeru ka NS, užas šta se naplaćuje kao autoput.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Re: Одг: Putevi u Srbiji

Post od pedja »

sebekkg napisao: Jer je dosta odradjeno puta kg-batocina i ima 2 trake po smeru. I ogranicenje 100. Ono malo oko same batocine je 60 i to je to.
Odradjeno za medalju :kezo:

Slika

:rofl:

Gde mi zivimo :ccc:
Valjda se neko samo zaj**ava :-|
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ruši se nelegalni deo autoputa od Batočine do Kragujevca
http://www.021.rs/Info/Srbija/Rusi-se-n ... jevca.html

Deo autoputa od Batočine do Kragujevca, vredan 500 miliona dinara, izgrađen je bez ijedne dozvole, zbog čega je inspekcija naložila njegovo zatvaranje i rušenje.

Izgradnja-autoputa

Osim što je izgrađena nelegalno, ova deonica se pokazala i kao rizična za vozače. Na delu gde se iz tri saobraćajne trake uključuje u jednu bilo je više poginulih, a nesreće su se najčešće događale kada su se vozači, neočekujući iznenadno suženje, zakucavali u zaštitnu ogradu. Zbog čestih nesreća, inspekcija je izvršila nadzor i utvrdila da za celokupnu saobraćajnicu ne postoji građevinska dozvola, dokument o prijavi početka radova, odobrenje za izmenu saobraćaja izdato od resornog ministarstva i upotrebna dozvola.

Inspekcija je naložila Kragujevcu da u roku od pet dana objasni zašto potrebna i zakonski propisana dokumentacija ne postoji, a odgovor nikada nije dostavljen. Inspekcija je naložila JP "Putevi Srbije" da zaustavi saobraćaj na ovoj deonici, da se ograda i saobraćajna signalizacija poruše, kao i da se put poruši i vrati u prvobitno stanje. To znači da pored dve trake puta, "Putevi Srbije" moraju da poruše nadvožnjak preko pruge Lapovo – Kragujevac dugačak 81 metar, most preko reke Lepenice dužine 71 metar, kao i petlju Kapavac od 1,1 kilometara.

Ovaj deo puta otvorili su 2010. tadašnja ministarka NIP Verica Kalanović i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, a ta deonica trebalo je da spoji Kragujevac sa Koridorom 10 i obezbedi "fijatu" vezu sa ovom saobraćajnicom. Kompletne radove izvelo je Preduzeće za puteve "Kragujevac", član "Nibens grupe", u vlasništvu Mila Đuraškovića, koji je uhapšen u maju 2011.

Verica Kalanović, koja je trenutno ministarka regionalnog razvoja i lokalne samouprave, i njeni portparoli su na pitanja "Blica" o nelegalnoj gradnji puta odgovorili na pitanja koja im niko nije postavio. "Nisam kupila ni stan u Beču, ni firme, ni automobil, niti sam oštetila državu na bilo koji način, već sam izgradila put koji koristi 300.000 ljudi i zahvaljujući kojem se izvoz Srbije povećao za 20 odsto", rekla je Kalanovićeva, a prenosi "Blic".
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

:kuku: :kuku: :kuku:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Koja banana...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

A sto lepo ne prerade taj put da bude bezbedniji i bolji, umesto sto ruse sve i bacaju pare? I ko ce da odgovara sto se taj put uopste i izgradio? :glavomuzid:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Ma kakvo rusenje, nisu valjda toliko prolupali?
Onda bi srusili pola nelegalno izgradjene Srbije. Uostalom, toliko su puta otvarali tu deonicu, da bi bilo glupo da grade opet :D
Odgovori