Policijske patrole i radari
Re: Policijske patrole i radari
U Čačku presretac, crna Škoda Octavia, obratite pažnju.
TT
TT
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Мислиш Суперб?
Pre par dana idem za NS i zbog nekih radova se ide preko Kaća pa na autoput. Od Kaća do ap vodi neki uzan put neobeležen linijama gde je inače zabranjeno preticanje. Pred sam kraj tog pravca kad već svima dopi*di i krenu da obiđu kamion il nekog ko davi eto ti pandura na proplanku. Na istom mestu su smišljeno stajali i pre par god.kad se išlo tuda. Kad nema radova nema ih ni tu. Koordinirana akcija.
t
t
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Да вас обавестим, ноћас ће бити доста патрола по Београду због текме СРБ-ХРВ, из моје станице све патроле саобраћајне полиције су на терену 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ja bas danas obisao neki bager na tom potezu, mili brate ni za prvu ni za drugu.dunx81 napisao:Pre par dana idem za NS i zbog nekih radova se ide preko Kaća pa na autoput. Od Kaća do ap vodi neki uzan put neobeležen linijama gde je inače zabranjeno preticanje. Pred sam kraj tog pravca kad već svima dopi*di i krenu da obiđu kamion il nekog ko davi eto ti pandura na proplanku. Na istom mestu su smišljeno stajali i pre par god.kad se išlo tuda. Kad nema radova nema ih ni tu. Koordinirana akcija.
t
Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mi sto smo potpisivali na semaforu i svirali smo stigli kuci u jednom komadu
ceka se odbojka
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Danas pravac Ruma-Šabac, posle Hrtkovaca behu li pa ide neka šumica i nailazi se za skretanje desno za Klenak.
E ispred te sumice sa leve strane uvek stoji sivi stilo karavan sa radarom na naslonu sedista(bila je tu neka vetrenjaca) a preko puta je pumpa aktivna. Pucaju sve iz pravca Šapca , bez zaustavljanja.
E ispred te sumice sa leve strane uvek stoji sivi stilo karavan sa radarom na naslonu sedista(bila je tu neka vetrenjaca) a preko puta je pumpa aktivna. Pucaju sve iz pravca Šapca , bez zaustavljanja.
Ja sam ga snimio na ulazu u Jarak kod Agropetrol pumpe.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pre neki dan radar na pravcu posle Pupinovog mosta ka Pancevu, ustekali se posle nizbrdice i krivine udesno, nema sanse da se vide na vreme. Ogranicenje naravno 50 a moze 150 lagano. Sreca pa blicali iz suprotnog smera.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
U G. Milanovcu sinoć pisali kazne za suvozača pod dejstvom alkohola. Celih 0.7 promila
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I koja je kazna?
TT
TT
Mislim da je klasična 5000 din.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Pre tunela Sozine presretac siva meca
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Danas bili na nekadasnjem standardnom mestu, pre nove petlje kod mosta na adi kada se dolazi iz pravca sajma, Pajero i fama unutra...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk