Zatamnjena stakla
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Zatamnjena stakla
Ko drzi agenciju, tj sta dodje Vucku?
3000 za obradu dok i 3300 za pregled je bezobrazno. Koja obrada.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
3000 za obradu dok i 3300 za pregled je bezobrazno. Koja obrada.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
drzava Srbija.
Da ne budem pogrešno shvaćen. Znam da su ljudi dali pristojne pare za folije na staklima, prosečno 100-ak €.
Ali ja im iz principa ne bi dao tih 15.000 din za parče papira. Ako se iza "B" stuba može staviti i 100% , bez atesta, to ostaviti, a ove skinuti, ako tehnički to traži.
Ne dati im ni žute banke, gde god može. Jer ovo nije u cijlu bezbednosti, kao plin ili kuka, već nečija ideja da se namaknu pare.
Ali ja im iz principa ne bi dao tih 15.000 din za parče papira. Ako se iza "B" stuba može staviti i 100% , bez atesta, to ostaviti, a ove skinuti, ako tehnički to traži.
Ne dati im ni žute banke, gde god može. Jer ovo nije u cijlu bezbednosti, kao plin ili kuka, već nečija ideja da se namaknu pare.
Nisi čitao pažljivo. Ne može bez provere refleksije ništa. Za sada.
A, nek se nose!!! Gradom se voze kola strulih pragova, izbledelih i razbijenih zadnjih svetala, puknutih vetrobrana. Uredno registrovana! A njima folije kost u grlu.
Voze se cigani na frezama i na nakupjelnom kartonu bez ikakve siganalizacije, pojaseva, dnevnih svetala, prve pomoci... Ali dobro, oni nemaju folije pa su potpuno bezbedni.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Budimo korektni:
To su nasi sugradjani afro-srpskog porekla

Politicki korektnan termin je pripadnicni romske nacionalne manjine 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
pedja napisao:Budimo korektni:
Cigani su poreklom indijci ne egipcani.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jasno vam je da sam se salio?
Naravno da jeste 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
voze se i bez prigusivaca, sa naknadno (nogama ugradjenim) ksenonima, sa nepravilno podesenim farovima, bez svetala, sa neispravnim automatom stop svetla...
da se ne lazemo treba sve da se dovede u red, samo bi mogli da kraduckaju a ne da odvaljuju kao ovo najavljeno
da se ne lazemo treba sve da se dovede u red, samo bi mogli da kraduckaju a ne da odvaljuju kao ovo najavljeno