TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od sebekkg »

Ja bih eventualno mogao da imam jednu na drugoj ali to bi iziskivalo kupovinu horizontalnog bojlera od 80L pa je malo pipavo naći adekvatan i koliko prostora zauzima i onda povlačiti cevi preko pločica što mi je baš ružno. Trenutno imam. Bosch 8 za pranje i zaista dobro radi. Uzeo je preko nekog cige za 380e novu, dok je u DE bila oko 1000e.

Sad gledam kombinovane bosch 8 su oko 155000, a heier i slično su do 80000. Nije problem platiti više i onako to ide na odloženo ali samo da znam da neće opet dolaziti majstori svako malo jer sa bebom mi treba mašina svaki dan (a kad se setim dok sam sam živeo nisam je mogao napuniti pa sam kombinovao veš i ofarbao sve majice na tregere ).

Zanimljivo ni jedna bosch kombinovana se ne pravi u DE niti u eu (poljska/slovačka) već verovatno turska.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Ti beše živiš u kući? Imaš li mesta za sušaru u hodniku/terasi/podrumu?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od ftj »

Ja imam boš seriju 4 i sušaru i mašinu made in turkey i rade bez greške već skoro 10 godina(pu pu da ne ureknem). Jedino jbg što sušara zna da skuplja stvari tako da ako ćeš da se gojiš nije za preporuku. Kombinovana je sranje jer odvojena ima deo gde se skuplja tkanina koji se prazni, u slučaju kombinovane to mora da završi nekako na vešu i samim tim je taj koncept loš.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Skipper napisao:Ti beše živiš u kući? Imaš li mesta za sušaru u hodniku/terasi/podrumu?
Nemam u ovom delu gde živim (što mi reče jedan rođak super je ovo ali ti fali jedna soba Slika), nego bih morao da izađem napolje pa u drugu kuću koja se ne greje (tu smo uglavnom leti). Pitanje je kako bi mašina preživela jak minus zimi, a podrum nema niko u naselju, podvodno je tlo.

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Onda bolje nek malo štrče cevi i da pomerim bojler ako već bolje radi. Nego jel sme jedna mašina da bude na drugoj npr između da se stavi jedna deblja ploča zbog rasporeda mase ili mora da se napravi kao postolje iznad veš mašine?

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Postoje vezni elementi za mašine, ako su istog brenda/serije.

Ako ne, bolje je imati neku vrstu postolja/police Meni je trenutno sušara na mašini, između je drvena ploča, ispod koje imam dva sloja izolacije (neka vrsta tanke pene/stiropora), a ujedno i zaštite od grebanja.

Postoje i gumeni dodaci za nožice/stope sušare. Gorenje su dobri, bez obzira koja je mašina. Pomažu i kod vibracija.

I svakako, pomeri bojler, ako ikako možeš, dobit je veća od te muke.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Odgovori