I završio prvi veći krug ove godine. Holandija, Nemačka, Austrija, Mađarska do Beograda. Onda od Beograda do Istre, malo vožnja po lokalu u Istri pa posle preko Austrije (tu sam jedino čekao duže prolaz kroz Karavanke inace ni na jednoj granici me nisu zaustavljali ali je bilo usporavanja) Nemačke do Holandije. U povratku sam ga bas cepao. Išao sam ono 170km/h koliko god sam mogao a mogao sam dosta posto je auto put kroz Nemačku bio osvezavajuce prazan i bez kamiona i ako je bila subota. Dosta puta sam ga razvlacio i 200km/h posebno na delu od Minhena do Wuzburga A9 i na A3 pre Franfurkta.. za 2 nedelje ponovo
Potrošnja po čepu je tu negde jako blizu (tankirao u Kopru i do Amsterdama mi je tek upalilo rezervu).. auto polu prazan (sam u autu) klima radila non stop. Auto ne zamara ni najmanje. Zaista ga je uzivanje voziti velikim brzinama po Nemackoj…
PS: A vidim da je i autu prijalo produvavanje posto za 4000km puta je potrosio AdBlua za 1000km i mislim da nikada nisam ni primetio da se palila regeneracija na putu..
Prvi deo slike (dnevni prosek) je povratak a drugi (od resetovanja) ukupni put…
Auto e200 2018 dizel