+1Delija napisao:Nesto korisno da i picousti uradi...
Sport
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Sport
Da Angola je bas jaka. Kapiram da bi basketasi iz kraja imali bolji tim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nego, Limož opet pregazio Valensiju koja je za vikend tukla Barselonu u gostima. Dule i Džile 3:0 za sada 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Čitam natpise da se i sa njima nešto ujedinjujete. Hoće li oni da menjaju ime ili?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
To je valjda jedan od onih pokušaja duhovitosti... 

- samo polako

Svako tvoje pisanje izaziva smeh, neverovatno koliko vremena ti treba da to ukapiraš!

http://mondo.rs/a869795/Sport/Kosarka/L ... izana.html
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
Shvatam ja da je to sve deo psihoterapije i da zamišljete stvari koje su se vama desile da se dešavaju i drugima...
Nego, ja sam ozbiljno čitao natpise da nam se možda vraća Pavlović, a da vi kibicujete Kuzmića. Nećete se usrećiti, ali valjda to ide u stilu "gde ima tu se i preliva".
Nego, ja sam ozbiljno čitao natpise da nam se možda vraća Pavlović, a da vi kibicujete Kuzmića. Nećete se usrećiti, ali valjda to ide u stilu "gde ima tu se i preliva".
- samo polako
Ispale patriote.DukeNS napisao:Prati li neko NFL?
Finale
Karolina Panters – Denver Bronkos
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Time out-i su mu fantasticni - pici covek na srpskom sa sve psovkama, a prevodilac se preznojavastarac vujadin napisao:Nego, Limož opet pregazio Valensiju koja je za vikend tukla Barselonu u gostima. Dule i Džile 3:0 za sada

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- starac vujadin
Već su krenuli da uče srpski...to je autoritetDelija napisao:Time out-i su mu fantasticni - pici covek na srpskom sa sve psovkama, a prevodilac se preznojavastarac vujadin napisao:Nego, Limož opet pregazio Valensiju koja je za vikend tukla Barselonu u gostima. Dule i Džile 3:0 za sada

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
samo polako napisao:Ispale patriote.DukeNS napisao:Prati li neko NFL?
Finale
Karolina Panters – Denver Bronkos
Denver ima brutalnu odbranu, dok Karolina ima odlicnu odbranu i verovatno bolji napad od Denvera...
7. februara je finale...