Imace ga i Vip u pobudi, a za telenor.... Ko zna.. mozda se i oni ugurajuDukeNS napisao:Da li neko zna poziciju Telenora u odnosu na iPhone ili ce Telekom imati monopol po tom pitanju?
Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Mobilne telekomunikacije
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
O, izašao konačno. Možda i evro padne sad kad svi izvade pare iz slamarice da kupe novi iPhone.
Posetite www.garaza.rs !
Ne razumem tu opcinjenost iPhonom u vremenu kad tehnologija svakog meseca nudi break through skoro na svakom polju
Treba modu shvatiti
Treba modu shvatiti

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pritom što su svi iPhoni jako slični izgledom pa se ni 'ne vidi' tj jedva se vidi da si kupio nešto novo.
samsung je svaki razlicit? 

Brend je nebitan u ovom slucaju, iPhone je marketing kao i Samsung, HTC, Sony...
Potrebe se cak izmisljaju...
Ali iPhone u Srbiji, BiH, Cro... Potpuno ludilo koji kes ljudi daju za 150g tehnologije telefona
Potrebe se cak izmisljaju...
Ali iPhone u Srbiji, BiH, Cro... Potpuno ludilo koji kes ljudi daju za 150g tehnologije telefona
Mene samo cudi da jos niko nije skapirao kako su iskopirali HTC-ov dizajn od prethodnih godina za bocne i zadnju stranu.
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Potrošačko društvoMcGruja napisao:Ne razumem tu opcinjenost iPhonom u vremenu kad tehnologija svakog meseca nudi break through skoro na svakom polju
Treba modu shvatiti

Dizajn telefona mi je tek kategorija koju ne razumemLaki021 napisao:Mene samo cudi da jos niko nije skapirao kako su iskopirali HTC-ov dizajn od prethodnih godina za bocne i zadnju stranu.

Ko ce napraviti pravugaonik koji najmanje lici na pravougaonik

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Isti Htc One M8 

I sta bi na kraju, jel svetli jabuka pozadi ili ne?
Nema problema, ako ne svetli:
http://www.youtube.com/watch?v=p7-I56Dgvhs
http://www.youtube.com/watch?v=p7-I56Dgvhs
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U većini zemalja u kojima je prisutan Telenor ima IP u ponudi odavno. Za ovde pitaj boga. Pre dve godine jedan od njihovih direktora mi je rekao da će imati uskoro kad se sredi nešto sa Appleom, pa ništa. Iskreno, meni svejedno, odavno nisam ljubitelj Applea.DukeNS napisao:Da li neko zna poziciju Telenora u odnosu na iPhone ili ce Telekom imati monopol po tom pitanju?
Širim haos!