Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Sport

Post od Piros »

Strasno :glavomuzid: , ali mi nije jasno , ako je ovo istinita vest, zasto akteri Bjekovic, Zecevic, Radovanovic, Dzomba itd nisu privedeni i zasto tuzilastvo i policija ne reaguju. Zar to ne spada u kriminal ili je i ovo slucaj da je u ovoj pravnoj drzavi nekima dozvoljeno da se bave tim radnjama.
Bas bih voleo da ministar policije i ministar pravde daju svoje obrazlozenje.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Slažem se, ovo je zatvor. Ali nije ovo prvi put da se otvoreno govori o nameštanju i da se ništa ne radi, seti se da je i bivši igrač Borca iz Čačka Dmitrović govorio o tome kako je igrao namešten meč sa Partizanom pa je opet vuk pojeo magarca.

Nema ovde volje da se raščisti sa lopovima u svim sferama društva, od sporta, preko humanitarnog rada, javnih preduzeća pa do politike.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Nazalost, mislim da volje nece ni biti u skorije vreme. Klubove vodi neki polusvet, a vodje navijaca su dileri droge i nasilnici pod zastitom policije i sudstva. Definitvno je sport kod nas meka za pranje novca, stranke koje su bliske Upravama mogu nesmetano da uzimaju novac za svoje licne potrebe itd.
U zadnjih 10 godina dolaze nepoznati igraci sa dve leve noge, koji se predstavljaju kao da su veci talenti od Nejmara, Mesija i Ronalda zajedno i "placaju" se debelim svotama, a posle dva meseca ih teraju kao iz kluba. Savrsen sistem za kradju i tako ce biti dok god klubovi budu na drzavnim jaslama. Svi se lepo zabavljaju i kradu novac bez ikakvih posledica.
Da bi sve izgledalo bajno vodje navijaca skandiraju Upravama, a to naplacuju kroz prljave poslove pod zastitom drzave.
Dok jos nema puno para ( citaj u mladjim kategorijama ) imamo rezultate, a cim krenu menadzersko-mafijaske kombinacije nema nas nigde. Zemlja koja je 2013 godine bila Prvak Evrope u Omladinskoj konkurenciji i 2015 godine Prvak Sveta ne moze godinama ni da se kvalifikuje na neko ozbiljno takmicenje u seniorskoj konkurenciji :ccc:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Povodom te priče, ja ne znam da li me više zabrinjava to što se u sportu namešta, ili što se transkripti sa saslušanja "dele" dnevnim listovima.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jer su tako u mogucnosti...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Šta Činiš to Novače Djokoviću ?
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Deda i publika...

TT
Korisnikov avatar
half man
Reactions:

Post od half man »

Smesni su.. :isplazijezik: :opustanje:
Korisnikov avatar
veljabandit
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC

Post od veljabandit »

Djovak igrao plus gemove...nameštač stari :D
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Da li neko od vas može da mi da neki live stream za Đokovića ... ubi se da tražim i google izbacuje ili legalne koji se plaćaju ili one koji su prevara ili one koji ne rade ili one koji ne mogu da se uvećaju već su malecni prozorčići u kojima se loptica i ne vidi :glavomuzid:
Korisnikov avatar
half man
Reactions:

Post od half man »

:rofl: :rofl: blesav je Nole...
Korisnikov avatar
half man
Reactions:

Post od half man »

Lekcija Federeru,idemo dalje,u finalu sa Marejom dosadnim ili Raonicem. Nedelja 9:30 am. :bravo: :bravo:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

maxer napisao:Da li neko od vas može da mi da neki live stream za Đokovića ... ubi se da tražim i google izbacuje ili legalne koji se plaćaju ili one koji su prevara ili one koji ne rade ili one koji ne mogu da se uvećaju već su malecni prozorčići u kojima se loptica i ne vidi :glavomuzid:
stopstream.me
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Ne znam jel ova Serena musko :djavo:
Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin