Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Comi »

Paja napisao:Nego zamaskirana Insignija. :D
Nije Vectra? :mrgreen:
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ovo je deo koji se odnosi na notare, posle je prosveta, to sad po strani. Upravo na ovaj post sam i mislio
Pavle napisao:Ne znam da li da se upustim u ovu diskusiju vezanu za Advokati vs Notari, da opet ne ispadnem ovak ili onakav:D Samo necu reci da smatram da je strajk advokata (ako znam mnogo advokate i razumem da je advokatima, koji rade parnice pretezno, bas udareni po dzepu ) opravdam. Notarstvo je moralo u jednom trenutku moralo da za zivi, Srbija se kroz svoju istoriju vec susretala sa Notarstvom, a i sve moderne zemlje imaju gore pomenute, naravno nigde oni nemaju ista ovlascenja.... Najveci je problem je veliki medijski spin koji rade Blic, Alo i ostali...
Jedino si ovde rekao je da:
1. Misliš da je štrajk neopravdan
2. Notarstvo je neophodno, nije nam prvi put
3. Imaju ga sve moderne zemlje al sa različitim ovlaščenima (nije jasno da li različito u odnosu na advokate ili zemlje međusobno)
4. Problem je medijski spin

Nisi uopšte pomenuo kako su kod nas trenutno regulisani notari, da li misliš da je dobro ili loe i zašto, nisi ni napisao ništa o zahtevima advokata, niti šta to mediji koje pominješ spinuju? E zato je ovo tralallala
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Comi napisao:
Pokusava da ublazi dusevni bol alfista :mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Uroš S. napisao:Ako već nećeš javno beležništvo onda je pravilno notarijat a ne notarstvo. I i dalje nema ni jednog argumenta ni pro ni kontra bilo čega.

Huawei P6 TT
Ovde si u pravu Urose, jedino pravilno je JAVNO BELEZNISTVO zakonski je tako... Pa rekao sam da mislim da je taj institut zastupljen u svim zemljama koje temelje na modernoj pravnoj regulativi... Naravno da je diskusija tekla normalnim tokom ja bih objasnio detaljnije zasto sam za uvodjenje tog sistema... Ali posto se Vlada i ostale PAMETNICE, umesale i uvek obesmisle svaku konstruktivanu razmenu misljenja, zavrsilo se kako se zavrislo.... Znam da klinci koji prete na yt su internet huligani, ali naziv za Vladu i ostale ne znam :D
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

A sta ako je sve ovo diverzija,da mi ne primetimo Stefana koji skida skorpije sa Stila ? Ono kao grebe i nece da se skine i kaze Pavlu idi odvali jos nesto,upeklo majku mu :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Hahahahh :D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Haha smehotresna olimpijada. Pavle, pokušavam da ti shvatim tok misli ali mi se sve više čini da je to samo jednosmerna ulica sa par ležećih policajaca :D nemam volje ni da se raspravljam dalje, a to mi se zaista retko dešava ;)

Poslato telepatski
Poslednja izmena od Vladapetr u 21 Nov 2014, 12:20, izmenjeno 1 put ukupno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Comi napisao:
Mislim da nije.
The Premium platform is General Motors's and Fiat Group's high-end automobile platform, meant for front wheel drive and four wheel drive automobiles.[3]

The architecture debuted in production form with the Alfa Romeo Brera, was used earlier Opel Insignia concept in 2003 and Alfa Romeo Visconti (concept car) in 2004. Even after the dissolution of the GM/Fiat partnership, both companies retain the rights to continue developing Premium-derived models, though no GM versions are known.

Saab stopped development of its Premium automobile in late 2002; the Saab models (the 9X sports car and the replacement for the 9-5 sedan) would have used an entirely different suspension[citation needed] than the Alfa Romeo vehicles, which would have proved too expensive. The platform debuted in 2003 with the Opel Insignia concept car, though this vehicle was not produced. A planned Buick model was also dropped.[citation needed] In the end, only the Alfa Romeo models moved forward. Some of the GM models originally set to use the Premium platform eventually were produced using the GM Epsilon II platform.
http://en.wikipedia.org/wiki/GM/Fiat_Premium_platform

@Pavle
Kapiram ja da je uvek neko drugi kriv što ti ne iznosiš argumente. Tako je najlakše.
member napisao: I stvarno nije u redu da pisas uz vetar.
Ma treba da piša uz vetar. U tim je godinama da mu to priliči. Zbog toga se niko ne bi potresao. Problem je što smo mi pišali argumentima, a ne floskulama.

EDIT
@ Vlada

Ajde sad i ti 100x napiši Paja je uvek u pravu. :kezo:
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Grujic napisao:Ovo je deo koji se odnosi na notare, posle je prosveta, to sad po strani. Upravo na ovaj post sam i mislio
Pavle napisao:Ne znam da li da se upustim u ovu diskusiju vezanu za Advokati vs Notari, da opet ne ispadnem ovak ili onakav:D Samo necu reci da smatram da je strajk advokata (ako znam mnogo advokate i razumem da je advokatima, koji rade parnice pretezno, bas udareni po dzepu ) opravdam. Notarstvo je moralo u jednom trenutku moralo da za zivi, Srbija se kroz svoju istoriju vec susretala sa Notarstvom, a i sve moderne zemlje imaju gore pomenute, naravno nigde oni nemaju ista ovlascenja.... Najveci je problem je veliki medijski spin koji rade Blic, Alo i ostali...
Jedino si ovde rekao je da:
1. Misliš da je štrajk neopravdan
2. Notarstvo je neophodno, nije nam prvi put
3. Imaju ga sve moderne zemlje al sa različitim ovlaščenima (nije jasno da li različito u odnosu na advokate ili zemlje međusobno)
4. Problem je medijski spin

Nisi uopšte pomenuo kako su kod nas trenutno regulisani notari, da li misliš da je dobro ili loe i zašto, nisi ni napisao ništa o zahtevima advokata, niti šta to mediji koje pominješ spinuju? E zato je ovo tralallala
Pa da se rasprava razvila u normalnom i konstruktivnom toku, detaljnije bih obrazlozio svoje navode... Ali posto Vladapetr sve voli da obesmili, onda je rasprava dobila drugi tok... Lik sta ja god napisem, komentarise to i izvrgava ruglu...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa raspravu si na neki način ti i otpočeo, tako da si odmah trebao da napišeš, a ne da baciš udicu i onda kao čekaš da li će da ti se svidi pa da onda pišeš.

A ako si čitao postove od pre, itekako je bilo konstruktivno.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Ali ne kapiram da ga 100 ljudi prska po faci, a on se i dalje hvata za mene i sve sam mu ja kriv :D

@Paja: stvari koje se podrazumevaju ne moram ni da pišem ;)

Poslato telepatski
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja cekam da vidim kad ce da skapira (ako skapira) da ovde svi podrzavaju uvodjenje notara u nacelu, to moze malo da mu poljulja koncept o zaveri
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Sad si ti idealista kao ja pre neki dan...

Poslato telepatski
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Vlado ja bih te ubuduce zamolio da pazis sta pises, inace cemo nas dvojica da imamo ozbiljan problem... Posto si sada stvarno nevaspitan i bezobrazan !!!
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Upravo sam se usrao :D

Poslato telepatski
Odgovori