Tako je, ali donekleBax napisao:
Verujem da je manja sansa da umres ako si vakcinisan, pod uslovom da se ponasas kao isti ti, ali nevakcinisan.
Dakle, ako si nevakcinisan, ali se ponašaš kao vakcinisan, bezbedan si?
Zašto?
Tako je, ali donekleBax napisao:
Verujem da je manja sansa da umres ako si vakcinisan, pod uslovom da se ponasas kao isti ti, ali nevakcinisan.
Ovo nije ispravna dedukcija moje izjave.Dakle, ako si nevakcinisan, ali se ponašaš kao vakcinisan, bezbedan si?
Nisi ti ni ušao na link čim nisi primetio da nije to medicinska već matematička analiza.Vladapetr napisao: 14 Dec 2021, 15:14 Siguran sam da si ti uveren da umeš da pročitaš medicinsku analizu na 20 strana i da je razumeš, otprilike isto koliko sam ja siguran da ne postoji način da ti objasnim koliko je to besmisleno.
Svaki talas je priča za sebe jer se značajno razlikuju najmanje u sledećem:No kako god, brojke u UK su veoma jasne: pre vakcinacije im je svaki dan umiralo 1000 ljudi više, nego što umire tokom ovog talasa od 3 meseca.
U tom radu piše da all cause mortality dostiže peak kod nevakcinisanih neke starosne grupe u momentu kada je peak vakcinacije te starosne grupe. Zvuči besmisleno? Ne, samo je u pitanju manipulacija zavoda za statistiku.Ako u toj studiji od 20 strana zaista piše da je broj mrtvih zbog vakcine u UK otprilike 30k na mesečnom nivou onda se izvinjavam jer sam ispao glup.
Sam efekat vakcine je preslab, da bi se reklo pobedili smo koronu, ili bar da smo je sveli u ravan gripa, sto je bio neki minimum uspesnosti cele kampanje vakcinacije.McGruja napisao: 14 Dec 2021, 18:56 Overkill je sve to za osnovno pitanje, a to je lako raditi u životu za sva pitanja, umeće je podjenostaviti
Da se ne vraćam sad u istoriju, koja je tvoja teza? Da su vakcine više doprinele smrti od samog virusa? Tako nešto?
I još samo ovonidza napisao:Ja čekam komentar na one mape gde se gađa višak smrti u odnosu na vax per capita, u odnosu da više vax zemlje imaju manji višak umrlih i obrnuto.