TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od Gaginh0 »

Treba mi pomoć za matorce. U procesu su zamene 10-12 godina stare BARAVIA-e 55".

Da li ići na OLED nauštrb dijagonale?

Ima neki LG OLED 55" 55B53 za 100k na Ananasu. Sledeći najjeftinije 65" je 50k skuplji.

Sa druge strane ima gomila QLED i QNED sa dijagonalama 65"-75" za iste pare.

Ja se ne razumem, malo sam pitao Geminija, kaže da je OLED znatno bolji od ostala dva. Oni već 20 godina imaju televizore dijagonale 55", pa nešto kontam ako im ne treba veća da ona uzmu OLED?

Gleda se samo Samsung i LG. Za Sony nemaju više para penzioneri :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Uzmi im opet neku Braviu.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Post od TheWickerMan »

Gaginh0 napisao: 15 Feb 2026, 18:28 . Oni već 20 godina imaju televizore dijagonale 55", pa nešto kontam ako im ne treba veća da ona uzmu OLED?
Ja bih tako uradio. Prešao sam skoro na OLED i stvarno je razlika u kvalitetu slike.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Ja sam skoro video u Grčkoj TCL mini led i oduševio sam se kakvu sliku daje, u poređenju sa običnim LCD televizorima koji su bili pored i to za kakvu cenu.
Rekoh sebi, kada mi bude trebalo za opremanje nekog stana ili slično, to ću uzeti, ALI, ukoliko je uslov da traje dosta godina, a u ovom slučaju jeste, ja nemam poverenje u te brendove.
Hisense recimo, kod tasta, skoro mu je crklo pozadinsko osvetljenje, televizor star 4 godine čini mi se, zvali neki ovlašćeni servis, nemaju delove i to je to, ne zanima ih.
Posle gledam na netu, a i čujem od par ljudi, to pozadinsko bude relativno čest problem.

Kod mene u spavaćoj Sony, ove godine puni 10 godina, jedan od prvih, ozloglašenih Androida, evo i dalje radi.

Primarni TV u dnevnoj mi je Sony A8h, ušao je u 6u godinu, bez problema za sada.

SlikaSlika

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Odgovori