Corona virus

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Corona virus

Post od McGruja »

Sad su i završili studiju, kažu da je veća mogućnost komplikacija sa srcem od virusa vs vacc
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Je l i za decu važi ili samo za starije?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:

Post od McGruja »

Nisam obraćao pažnju, suviše mi je mala verovatnoća
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:

Post od McGruja »

Malo detalja za Omnicron i UK

A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Razmišljaću o ovim fotografijama kad sledeći put čekam napolju ispred prodavnice zato što ne puštaju više od dvoje ljudi unutra. Pokazaću ih kada mi u prodavnici traže masku, mada kasirke nisu ništa krive... Radnik ko i svaki drugi mora da prati naređenja gazde ili da popije otkaz. Ko je ovde lud? Izgleda da smo mi što se trudimo da poštujemo te šugave mere da ljudi ne bi imali problema sa inspekcijama i da bi donekle obuzdali ovu zarazu...
Slika
Slika
Slika

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

A170T napisao: 15 Dec 2021, 14:10 Razmišljaću o ovim fotografijama kad sledeći put čekam napolju ispred prodavnice zato što ne puštaju više od dvoje ljudi unutra. Pokazaću ih kada mi u prodavnici traže masku, mada kasirke nisu ništa krive... Radnik ko i svaki drugi mora da prati naređenja gazde ili da popije otkaz. Ko je ovde lud? Izgleda da smo mi što se trudimo da poštujemo te šugave mere da ljudi ne bi imali problema sa inspekcijama i da bi donekle obuzdali ovu zarazu...
Ja vodim par prodavnica i strah je od kazni. Krecu se od par desetina do par stotina hiljada dinara. Mogu da ih pisu na firmu, na ovlasceno lice, i na radnika.
Zapravo najlakse je kupcu. Njega moze da kazni sa 5000 din. A masa ljudi iz prkosa, inata nece da stavi masku, pa ostaje na nama da se verbalno sukobljavamo sa kupcima pre svega da mi ne bi bili osteceni. Prakticno je sva odgovornost na firmama, a ne na onome ko svesno krši zakon.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Klasika, tako sve funkcioniše. Prebace na grbaču drugog i onda glume strogoću.

Meni upao inspektor u radnju u Piramidi pre neki dan. Sve po ps-u i svi imaju maske ali opet dva problema:
- kovid redar nema bedž na kojem piše da je kovid redar :rofl:
- nema dezo barijere na ulazu.

Ajd za bedž to ćemo rešiti za sekund, ali dezo barijera je problem. U kraju ordinira neka ludača koja stalno nešto manta sebi u bradu i krade ljudima otirače ispred vrata jer se u njima "skuplja crna magija". Tako da nijedan lokal u Maloj Piramidi nema otirač, svima nam je barem po jednom maznula i bacila ko zna gde. I inače nam je to velik problem kad je kiša i sneg, lokal bude sav usran jer kupci nemaju na čemu da obrišu noge.
Kaže lik: nije to njihov problem, možemo da ga zalepimo ili ušrafimo u pod :rofl:

Sad čekam da dođe opet pa mi napiše kaznu zbog toga, da izađem u crnoj hronici.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Pre svega, dezobarijera je glupost u ovom konkretnom slucaju, ne verujem da moze da smanji i promil sansu zarazavanja.
Ima i ova varijanta, zalepis na pod, ima vise listova, pa skidas kako se istrosi.
http://www.flexyclean.com/suvedezobarijere.html
Mislim da ne ispunjava slovo zakona, treba imati sredstvo na bazi hlora, ali pitanje je da li to inspektor zna.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ako su te dezo barijere spasile jednog od korone, slava im. Nisam primetio da neko liže djonove svojih patika posle setnje.
A zato je bilo bezbroj padova, lomova ruku, nogu, zbog istih..
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Te dezobarijere koriste psi lutalice za spavanje :) Ako mislite na one sunđere što stoje ispred prodavnica.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Zar to vec nije relikvija iz proslosti :)
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Corona virus

Post od Ji 4Tze »

Na koji foru je Rumunija zelena zona?

Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

NA foru prosao talas, kao i svaki do sada.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Darko napisao: 15 Dec 2021, 14:33
A170T napisao: 15 Dec 2021, 14:10 Razmišljaću o ovim fotografijama kad sledeći put čekam napolju ispred prodavnice zato što ne puštaju više od dvoje ljudi unutra. Pokazaću ih kada mi u prodavnici traže masku, mada kasirke nisu ništa krive... Radnik ko i svaki drugi mora da prati naređenja gazde ili da popije otkaz. Ko je ovde lud? Izgleda da smo mi što se trudimo da poštujemo te šugave mere da ljudi ne bi imali problema sa inspekcijama i da bi donekle obuzdali ovu zarazu...
Ja vodim par prodavnica i strah je od kazni. Krecu se od par desetina do par stotina hiljada dinara. Mogu da ih pisu na firmu, na ovlasceno lice, i na radnika.
Zapravo najlakse je kupcu. Njega moze da kazni sa 5000 din. A masa ljudi iz prkosa, inata nece da stavi masku, pa ostaje na nama da se verbalno sukobljavamo sa kupcima pre svega da mi ne bi bili osteceni. Prakticno je sva odgovornost na firmama, a ne na onome ko svesno krši zakon.

Eee bila juče inspektorka i pitao je kolega šta kada klijent i pored upozorenja od covid redara neće da stavi masku odgovorila je važno je da ga upozorite mada mu ne možete zabraniti da uđe u radnju bez iste.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Nama su proveravali i onaj spisak, u koliko sati se dezinfikovala prostorija (kao u kaficima sto ima) i ko je to radio :kezo:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaključana tema