Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Stigla zima!

Post od McGruja »

Neverujem... Koliki gospod moraš da budeš da ti takva ideja padne na pamet.
Ali eto, ipak su uspeli da zapale zgradu
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Ogi napisao:Sta reci, mi smo proklet narod:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=583331
Obrati pažnju na, za sada, jedini komentar ispod te vesti i razmišljanje pešaka o nama vozačima: " sigurnije je hodati ulicom nego pored zgrada... nema snega, nema leda, nema ledenica koje padaju, samo ima ludih vozaca na koje smo i onako svi navikli..."

To je to, nas smatraju ludim jer se nerviramo i trubimo im što šetaju ionako već tesnim ulicama i otežavaju nam mimoilaženja. To je jedan delić one priče iz mog povećeg posta o pešačicama koji sam ostavio ovde pre par nedelja.
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Pesak je pesak uglavnom zato sto nema auto... Cim on nema auto, niko ne sme da ima auto i svi koji ga imaju treba da umru u najgorim mukama po principu crkavanja komsijine krave.
Nismo samo mi takvi kao narod. Takvo je kompletno stanovnistvo planete Zemlje.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Trebao bih što pre ići do Kalenićeve u Bg-u(našao sam prelepo mače koje želim da udomim). Zna li neko kakvo je stanje sa snegom na smederevskom putu, a onda i u tom delu Beograda?
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

trojanac napisao:Jebeni, usrani, odvratni sneg i debili od ljudi koji neće da mrdnu dupetom da malo raščiste!

Eno sjebao sam branik i oplate iznad točkova i ko zna šta sve. Popizdeo sam!
Imamo taj improvizovani parking i jedino sam ja malo raskrčio da se lakše priđe i očistio jedno mesto gde inače parkiram. Sinoć otišao na posao i na to mesto se uvalio onaj komšija sa raspalim Kadetom koji ne može da upali, svako jutro se muči sa njim. I stalno traži od mene te kablove, te uže, te da mu pomognem. Ja budala krenuo da stanem tamo gde je on parkirao ovih dana i odmah sam pomislio da je visok sneg, ali ajde, proguraću se. Ušao sam bez problema, ali sam onda shvatio da ću smetati ovima što izlaze iz garaže i bolje da se pomerim nego da me neko udari. I kad sam krenuo nazad, zakačim donjim delom branika i sa obe strane je iskočio, skoro da je otpao, a povukao je i oplate koje idu oko prednjih točkova. Jedna je otpala, ova druga se jedva drži. Ko zna šta je tu sad izlomljeno i kako može da se napravi. Moram kod majstora čim ustanem. Ako uopšte budem mogao da zaspim.
Da je ovaj bar malo počistio tu gde mu stoji auto, nego ni prstom da mrdne. Ni ispred zgrade ga nema da očisti sneg. Uh! :besan: :besan: :besan:
Javi ako treba neka pomoć
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

FitnessGuy napisao:Trebao bih što pre ići do Kalenićeve u Bg-u(našao sam prelepo mače koje želim da udomim). Zna li neko kakvo je stanje sa snegom na smederevskom putu, a onda i u tom delu Beograda?
U Beogradu je skroz ok (glavne ulice), tu oko Kalenica nemas problema...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

FitnessGuy napisao:Trebao bih što pre ići do Kalenićeve u Bg-u(našao sam prelepo mače koje želim da udomim). Zna li neko kakvo je stanje sa snegom na smederevskom putu, a onda i u tom delu Beograda?
sve je prohodno i cisto, saobracaj funkcionise bez problema, parking je uglavnom problem
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Sh@rance napisao:koji smo mlađi i bukvalno smo ovih dana šlep službe ispred zgrade, ali nema šanse da ja moja kola nešto petljam tu, može lopatanje, guranje, ali kad mi pomenu moj auto da doteram odjebem ih ladno i bez blama..
:plusone:

Par puta su me smarali da pale na kablove, da ih izvacim sa parkinga :trljamoci: Ja se samo nasmejem...

Trojke, zao mi je sto se to desilo... Sad kontas zasto sam ja pizdeo kad mi neko stane na ocisceno mesto...
Sto se tice oplata, one su na zabice, tu nema sta da se polomi. Jedino su mogli da popucaju nosaci branika na coskovima, al to moze da se sredi jako brzo kod plasticara... A, ubuduce nemoj da dr*as svoj auto ako si vec cistio, nego kulturno oteraj komsiju u 3 lepe, da ne parkira vise tu.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Sto se branika i potkrila tice, na Puntu su pritegnuti srafovima, skidao sam sve to...
U svakom slucaju verovatno ces morati neke umetke da stavljas, moguce da se moze resiti i sa dodatnim rupama, koje bi stabilizovale stvar, nema sad sekeracije, resice se...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ne znam gde ovo da postujem, pa hajde ovde... :D

Ne mogu da verujem, grad Novi Sad štampao pamflet pod nazivom "Bezbedno kretanje učesnika u saobraćaju na kružnim raskrsnicama", ha, ha... Napravili konačno 3-4 kružna toka u gradu i izgleda stalno sranje do sranja na njima, ne znaju ljudi kako da se ponašaju i voze u toj situaciji, pa grad štampao pamflet sa sve sličicama i uputstvima kako voziti kroz kružni tok... Ha, ha.. Stigao mi malopre zajedno sa objedinjenim računom Informatike, ne mogu da verujem šta vidim... :kezo: :lol:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

U Valjevu ima jedan jedini, i to na blagoj periferiji grada... Da vidis smejurije kad se zalete ovi sa Uzickog puta i ne pitaju nista... Ja stanem, kuliram, vidim gde ce ko, i onda nastavim... Inace je katastrofa... Jbga, mali grad...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Stigla zima...

Post od trojanac »

Jedna opšta tema, da se ne vezujemo samo za zimske uslove u saobraćaju i slično.

Stigao je: Sneg u Srbiji i regionu
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/ves ... 5741.phtml

Slika

Da li ste spremni za zimu? Neki su smatrali da neće još, pa vidim danas gužva kod Ivancha, za zamenu guma. Imamo još koji dan dok ne odemo u minus, pa ko nije sve proverio i pripremio, krajnje je vreme da to učini. Evo i par saveta i podsetnika...

- Zimski uslovi vožnje
- 20 zimskih pitanja i saveta
- Saveti za zdravu ishranu u toku zime

Vodite posebno računa narednih dana iako možda nema padavina, kolovozi mogu biti klizavi i neprilagođena brzina može izazvati neželjene posledice. Pridržavajte se ograničenja, držite rastojanje, vodite računa o sebi i drugima.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Stigla zima...

Post od BAJKER »

:understand:
Jedva cekam carolije na snegu :kezo: :padasneg:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

evo ja ujutro trpam zimske u auto i idem na zamenu :D
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Guzve kod vulkanizera su jos od subote. U subotu oko 12 sam krenuo da zamenim gume, i kod svakog vulkanizera je cekalo minimum 5 automobila na zamenu, kod nekih je bilo i desetak. Samo jedan mi je ponudio da sacekam sat, sat i po vremena, a ostali su mi rekli da su za danas puni i ponudili mi opciju da zakazem za ponedeljak.
Odgovori