ftj napisao:@ogi
Jesi ti čitao šta je pisano? Svi su ti rekli da je ibarska lakša i brža ali je preko Topole lepše i zanimljivije i ima smisla ići ako ne žuriš već uživaš u samom putu. Ibarska je nužno zlo i pored toga što ima dobar asfalt predstavlja najnebezbedniji put u zemlji.
@dragan
Stvarno jedna od boljih deonica u regionu, možda čak i prebrza u nekim delovima

Opet, nisam siguran da bi ispunila Ogijeve standarde

ja sam isao ibarskom, i asfalt je ok, ali je bilo i nesto guzve, ne strasno doduse. imao sam zeca u vidu g4 tdi ispred sebe ( raskantan, vozi neki lokalac, udaren odnapred i odnazad, bez zadnje tablice i vozackog retrovizora koji je po svoj prilici otpao u nekim makazama ), pa sam dobar deo do cacka prosao prilicno brzo, nisam se smarao. pravi vozacki putevi su dosli kasnije, kao ovaj koji spomenuh. znaci put je odlican za voznju, i jeste ponegde brz ( ko bas divljaci moze i dve glave da dohvati ), ali je i odlicno isprojektovan, veliki deo po 3 siroke trake sa dobrim asfaltom, radijusi krivina dobri, i tunel od preko kilometar gde se prolazi spustenim prozorima i na max rpm
i sto je najbitnije, prazan, a kamiona nema ni na slici...
i put posle niksica prema risnu je odlican, ali mi se ovaj od zabljaka vise svidja...
a rs je konacno dobio poentu postojanja...