2014 Mercedes C Class
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: 2014 Mercedes C Class
Ja gotivim malo neskladnije modele, da imaju dusu
Obe vrste mi imaju svoj fazon i gotivim oba.
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa uspeli su da naprave dobar kupe od S klase, ali su ovde izgledali pokušali da naprave da liči na GT i onda usrali da bude nešto izmedju
Comi napisao:Generalno, auotmobil jako lep, ali ne mogu da se otmem utisku da mu je dupe malo vislje nego sto treba.

Ovaj crveni s belom kozom, iz pojedinih uglova izgleda perfektno, ali rep je stvarno mogao biti lepsi, vise lici na hatch nego na kupe.
Još uvek se mi ne sviđa...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Zadnji kraj je ocajan..
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Meda dobrica biljojed...

Grizli predator...

Grizli predator...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dzaba grizliju sve kad otvoris vrata, a ono ima ram oko stakla 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sada me seti kod kupea sa 4 vrata me uzasno nervira kada ima deo zadnjeg stakla, kao leptir koji se ne spusta. 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Pa dobro, da, ali ovo mi je ipak gore. Nekako su mi 'frameless door' sinonim za kupe.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
starac vujadin napisao:Meda dobrica biljojed... vs. Grizli predator

A Meda dobrica - biljojed, liči na neku kosooku bubu ... bljak!

Probao sam prekjuce novu C klasu. Svratio do Merca da se raspitam za C450, rekose da stize tek krajem septembra ali su mi ponudili da probam neki drugi, cisto da steknem neki utisak o autu dok ne stigne C450 ili C400 (imaju ga u salonu ali ne i registrovan za test voznju). Vozio sam C220d lubenicar sa AMG paketom i skoro ful opremom.
Prvi utisak je odlican enterijer... dizajn, materijali, ergonomija, sve je odlicno. Cak ni ekran navigacije nije toliko los. Vise smeta sto nije malo zakrivljen vec stoji pravo ali nije strasno. Motor ima 170 ks i sasvim lepo se vozi. Nisam uporedjivao podatke ali rekao bih da je egal sa 320d. Ne znam da li je do motora ili izolacije ali je buka u kabini kod Mecke nesto niza. 7G menjac brzo menja brzine ali mi je bilo cudno sto prilikom ubacivanja u D, odnosno N i P hoce malo da cimne auto.
Zamerka je nesto slabiji osecaj na volanu u odnosu na BMW. Daleko je od loseg ali ipak nije tako odlucan cak ni u sport modu. Udobnost i upijanje neravnina je za razliku od vozne dinamike, ipak na strani Mecke.
To bi bilo to ukratko...
Prvi utisak je odlican enterijer... dizajn, materijali, ergonomija, sve je odlicno. Cak ni ekran navigacije nije toliko los. Vise smeta sto nije malo zakrivljen vec stoji pravo ali nije strasno. Motor ima 170 ks i sasvim lepo se vozi. Nisam uporedjivao podatke ali rekao bih da je egal sa 320d. Ne znam da li je do motora ili izolacije ali je buka u kabini kod Mecke nesto niza. 7G menjac brzo menja brzine ali mi je bilo cudno sto prilikom ubacivanja u D, odnosno N i P hoce malo da cimne auto.
Zamerka je nesto slabiji osecaj na volanu u odnosu na BMW. Daleko je od loseg ali ipak nije tako odlucan cak ni u sport modu. Udobnost i upijanje neravnina je za razliku od vozne dinamike, ipak na strani Mecke.
To bi bilo to ukratko...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
i koliko košta taj koji si vozio (navedi to uvek - ako znaš)?
Čisto da imamo predstavu cena-kvalitet-ovde-tamo.
Čisto da imamo predstavu cena-kvalitet-ovde-tamo.
53 000 chf je bio ovaj ali star nekoliko meseci. Mislim da je oko 60k nov... nije me puno zanimalo pa nisam zapamtio.