O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: O presretačima

Post od dragvorl »

:rofl:
Pa nije valjda skinut DPF sa masine?
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Wolfy napisao:Nadam se da presretaci u svom asortimanu nemaju novu crnu E klasu ...? :djavo:
Nije vidjen ni jedan Mercedes medju njima do sad.

E klase sa blinkerima su uzete istovremeno kad i ML i predsednicki S, i oni vi trebali da su samo vozila za pratnju...

Sad sam vristao od smeha, prelazim gazelu i 3 lika u Punto konstantno setaju iz desne u krajnju levu i tako stalno, tresti muzika, kod SC preticu kroz zaustavnu, seku autobus koji se ukljucivao na auto-put... Nastavljaju tako do dela izmedju Arene i Genexa, i pojavljuje se A6 crvenko, i lagano pocinje da ih prati. Kada je ponovo usao u zaustavnu na usponu prema BK, A6 je zasijao i zaustavio ga na iskljucenju za kosu.
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

NexT napisao:E klase sa blinkerima su ... samo vozila za pratnju...
To objašnjava zašto je konstantno bila Wolfy-u na zadnjem braniku. :mrgreen:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:kezo: :kezo: :kezo:

Danas je falio jedan na potezu Autokomanda Medak da napiše čestitku Stilu kome je bilo sporo da vozi u koloni 110 pa je morao da prestiže zaustavnom.
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Bogami,ja sam se u pocetku uplasio,i nisam prelazio 110,ali sam video da nisu skroz zatamljeni prozori,pa reko ajde malo da se zabavim,dugo nisam :djavo: A,i neki klinci su bili u njemu,ne verujem da su u policiji,a I neverovatno ludo I opasno voze.... Dobro ide E,mada na velikim brzinama nema sanse protiv BMW-a nikakve.Stekao sam utisak da se I on u pocetku bojao da sam ja presretac :cool!: Ali,kasnije se I on "opustio" I bilo je bas interesantnih 40+ kilometara :D smenjivali smo se u vodjstvu,dok meni nije dozlogrdilo I nisam roknuo u sport mode :ovacije:
Ali zato potrosnja je bila za to putovanje 17l/100km,umesto 7-8l uobicajenih,ali je vredelo :D
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Wolfy napisao:a I neverovatno ludo I opasno voze....
da li si nekad pomislio kako bi se osecao da se njima nesto desilo jer su se trkali sa tobom?

inace, danas sam 2 puta u pola sata video onog megana 3 rs bg-606-.. na nbg, oba puta parkiran ( jednom nepropisno, u zoni 4 migavca )...
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Ne razumem Dragane? Ja I kada vozim brze,nikada ne idem u riskantna preticanja,makazice,i da kucnem u drvo,nikada nisam nikoga ugrozio ni najmanje,a million puta sam morao da kocim jer iz suprotnog smera krenu u neka bezvezna preticanja I sl...A,sad sta radi neko drugi,ja ne mogu da uticem ni na koga...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ja sam jednom dosao u situaciju da "popustim" kad sam video da je za drugim volanom iskompleksiran lik koji hoce sebi da dokaze da sa 130ks moze da ide kao da ima 200...
ne bih nikoga oterao u nezgodu direktno, ali ne zelim ni da razmisljam da li sam delom kriv...
ima ljudi koji imaju mozga i sa njima voziti je ok, ali ima i drugih...
samo sam to hteo da kazem...
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Slazem se s tobom...Ali ja mislim,da njima to nije prvi put,i da bi to radili nezavisno od mene...A,i ja uvek usporim,kada neko krece da me pretice,nezavisno od okolnosti(casual drive,ili pak :djavo: )
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Od najboljeg druga, ortak je saobracajac..
Skoro je zaustavljao nekog lika bez tablica i ovaj se napravi lud i pobegne.. Oni krenu za njim u poteru, navataju ga ispred njegove kuce, tu ispadne neka frka, doleti pojacanje itd.
Epilog price je da 2 saobracajca dobijaju smanjenje plate jer su krenuli u poteru i tako potencijalno ugrozili bezbednost saobracaja :trljamoci:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Pa svi znamo kako saobracajci voze :kezo:

Jbg, imaju svoje procedure, mozda su trebali prvo da zovu pojacanje, ima sigurno neka procedura koju su propustili da odrade, sto je dovelo do toga...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Glupost.. Pa za sta su obucavani onda..?!
Uostalom cuo si celu pricu.
Vec im je lik par puta bezao, i meni bi dokurc*lo da me svaki put zajebava na istu foru..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Od kad sam dosao u Beograd,za 180 stepeni sam promenio misljenje o policiji...U,pocetku sam bio veliki branitelj istih I stvarno nikada lose iskustvo niti neko neprijatno iskustvo nisam imao,ali sad... Ovaj Beograd je nista drugo do policijski grad,uzas,svi nadobudni drski,svi ti se obracaju sa "Ti" I bez imalo postovanja,glume neke baje sto me stvarno izludjuje... :besan:
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Wolfy, gde si ziveo ranije?
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G