Frozen su nesto drugo, sad pitanje je vrede li tih 5-6k evra. Kod Renoa Trophy zuta je oko 2.5k evra. Ovo na Skodama, BMW, Porseu je nalik akrilnim bojama. Ne znam na kojoj su bazi, ali tako deluju. Obicna siva boja sa sjajem. Da li je lepo ili ne, relativna stvar, ali da je fora-jeste.
Ja imam ovaj cenovnik za Kodiaq FL.
Pritom,može još 1000-1500eur popusta (zavisi od paketa opreme).
Ako neko pita koja je auto kuća, neću napisati,nije fer prema DW. Tražite sami
Ništa proizvođači poluprovodnika nisu krivi, okrenuli su se industriji koja je htela da ih plaća godinu dana, dok je auto industrija stajala. Sad kad su se setili da im čipovi ipak trebaju, proizvodne linije su već zauzete, pa neka se češu. Na sve to cene skaču, tako da je baš loš period da se kupuje nov auto.
member napisao: 24 Avg 2021, 10:15
Ja imam ovaj cenovnik za Kodiaq FL.
Pritom,može još 1000-1500eur popusta (zavisi od paketa opreme).
Ako neko pita koja je auto kuća, neću napisati,nije fer prema DW. Tražite sami
Послато са M2101K7AG помоћу Тапатока
Zastareo ti je taj cenovnik.
Poskupeli su u međuvremenu.
Uvek može neki popust da se izboksuje samo je pitanje kome i koliko.
Frozern grey je dobra boja mada po slikama sve zavisi iz kog ugla i pod kojim svetlom je uslikana pa uvek drugacije deluje negde lepse negde ne.
Nardo grey stoji samo nekim automobilima a to sto se sad loze pa i na bez veze automobile stavljaju tu boju je druga stvar, nije svaka boja za svaki auto.
Drugar ima S kupe amg u onoj mat sivoj boji, slicna kao frozen grey, a uzeo je i A klasu amg sa istom bojom ali nije to to kao na S-u , takodje videh neku c klasu klotaru sa takvom folijom nikako ne stoji.
bas tako...ima ovde kod mene u kraju fiat 500 nardo grey fazon, ja se zezam sa covekom sto nisi doplatio da ti ga ofarbaju nego ostao u kataforezi a npr. ima isti taj auto u nekoj smb mat zelenoj sto pomenu neko u ranijim postovima, skroz druga prica kako mu stoji.