Значи више не купујем у тој његовој трафици , пошто ми је та трафика у крају.
@Маркетман, да ли је тај бахати инвалид у мозак раније имао црни Ауди А8 (1996.-1997.годиште) ? Био је ту "паркиран" не баш често, вероватно кад дође да покупи паре и да види шта треба.
Moguce da se ranije parkirao gde je ovaj lupo na slici, jeste tu stajalo nesto veliko crno. Ali sada je presao na next level, pa bas zagradi prolaz iz parkica na stanicu
Гага napisao:Значи више не купујем у тој његовој трафици , пошто ми је та трафика у крају.
marketman napisao:Moguce da se ranije parkirao gde je ovaj lupo na slici, jeste tu stajalo nesto veliko crno. Ali sada je presao na next level, pa bas zagradi prolaz iz parkica na stanicu
Гага napisao:Значи више не купујем у тој његовој трафици , пошто ми је та трафика у крају.
I ja sam danas bio malo bahat, doduše na kratko. Bilo je mesta pa da iskoristim dok izvadim decu i odvedem do stana. Odmah posle sam preparkirao i stao kako treba.
Grujo, veruj mi, kod Arene imaš problem kako god da parkiraš ako imaš automobile sa obe strane.
Parkiranje kod vrtića je posebna priča ali alternativa za parking ne postoji. Doduše isto je ispred većine vrtića u gradu. Svi staju na ulicu, uglavnom u suprotan smer. Tu je i autobuska stanica pa kad stane bus onda je blokirana ulica dok ne krene.