Mobilne telekomunikacije
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Drustvo da li neko ima Nokiu 500 i kakva su iskustva? Potrebno za zensku osobu bez preteranih zahteva, poziv, sms, mail, fotkanje.... ?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Moj kum je uzeo N500 kao zamenu za 5800
Posle par dana je popizdeo i prodao je, vratio se na svoju staru 5800, jer kaze da mu mnogo bolje radi.
Naveo je da cesto radi sporije od 5800, a onda je izdeklamovao sta ga sve iritira. Ono cega se secam da je svetlo/dioda (koja blinka u slucaju propustenih poziva/poruka i sl) skoro nevidljiva preko dana. Ima jedna pozitvina stvar, ali se ne secam koja
E sad, tipujem da bi za prosecno zensko bila OK. Ne izgleda lose
Posle par dana je popizdeo i prodao je, vratio se na svoju staru 5800, jer kaze da mu mnogo bolje radi.
Naveo je da cesto radi sporije od 5800, a onda je izdeklamovao sta ga sve iritira. Ono cega se secam da je svetlo/dioda (koja blinka u slucaju propustenih poziva/poruka i sl) skoro nevidljiva preko dana. Ima jedna pozitvina stvar, ali se ne secam koja

E sad, tipujem da bi za prosecno zensko bila OK. Ne izgleda lose

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Hvala za chompSMS i Apex launcher - super su.
ChompSMS mi radi brže i tecnije od Go sms-a, a isto ima sedld (scheduled) message što mi je jako bitno (obavestenja i podsetnik pacijentima za kontrole ili terapije).
Instalirao sam FMR memory cleaner i app2sd card aplikacije, poprilično dobro "ciste" telefon.
Instalirao sam i Zedge, ima gomila ringtonova, uključujući i "domaće".
Šta koristite za kontakte i kalendar-organizer?
ChompSMS mi radi brže i tecnije od Go sms-a, a isto ima sedld (scheduled) message što mi je jako bitno (obavestenja i podsetnik pacijentima za kontrole ili terapije).
Instalirao sam FMR memory cleaner i app2sd card aplikacije, poprilično dobro "ciste" telefon.
Instalirao sam i Zedge, ima gomila ringtonova, uključujući i "domaće".
Šta koristite za kontakte i kalendar-organizer?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
U mom slucaju, sve sto je stock, to je i najbolje, tako koristim samo vec postojece aplikacije.
Apex Launcher sam ima prilike prvi put da koristim na Galaxy Nexusu, to je njegov stock launcher, i odusevio sam se.
Nasao sam LG Optimus HD 4x za 400e... ne znam sta da radim, stedim pare za auto, ne znam da li da doplacujem 100e

Apex Launcher sam ima prilike prvi put da koristim na Galaxy Nexusu, to je njegov stock launcher, i odusevio sam se.
Nasao sam LG Optimus HD 4x za 400e... ne znam sta da radim, stedim pare za auto, ne znam da li da doplacujem 100e

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
patrizzio ubio si fon s brdo aplikacija, nije ni cudo sto se skuca s vremena na vreme ...
Da nisam dobio mogucnost da od operatera za simbolicnu cifru uzmem Note i dalje bih furao Desire.Milos_kg napisao:Nasao sam LG Optimus HD 4x za 400e... ne znam sta da radim, stedim pare za auto, ne znam da li da doplacujem 100e
Malo je smorila ta industrija telefona, nemaju vise nista spektakularno da ponude...gledam bas ovaj Note 2 kod kog je napredak u odnosu na prosli, skoro pa nikakav. Tako je i za novi iPad, iPhone, Galaxy itd.
Zbog svega ovog postavlja se pitanje, vredi li davati lovu za noviji uredjaj?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ako te zadovoljavaFloyd napisao: Zbog svega ovog postavlja se pitanje, vredi li davati lovu za noviji uredjaj?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Gledam cene mobilnih za moj paket kod Telenora, i totalno su svemirske.. Skoro i da nemam povoljnost sto koristim njihovu mrezu, redovno im placam vec iha-ha i planiram da ostanem kod njih...
Ugovor mi istice u decembru, a svidja mi se Galaxy s3.. Medjutim 55.800rsd mnooogoooo
Mozda pojeftini malo, al opet ce biti preskup...
Ugovor mi istice u decembru, a svidja mi se Galaxy s3.. Medjutim 55.800rsd mnooogoooo

Mozda pojeftini malo, al opet ce biti preskup...
Brzine idu u H-a !!!

E pa to je subjektivni razlog a onda je nemoguce dati neki savetdragvorl napisao:Ako te zadovoljavaFloyd napisao: Zbog svega ovog postavlja se pitanje, vredi li davati lovu za noviji uredjaj?. Jedini razlog bi bio dosada.

U CH je toliko bez ikakvog ugovoraDay Walker napisao:Ugovor mi istice u decembru, a svidja mi se Galaxy s3.. Medjutim 55.800rsd mnooogoooo![]()

Ma i u Srbiji je prakticno toliko bez ugovora 
Nije to toliko ni neobicno, realno u Srbiji provajderi zaista imaju dobre i povoljne pakete, i onda i ne mogu da daju neke velike popuste na uredjaje. Druga je stvar u CH gde te svakog mesa sisaju ko malog majmuma, pa nije ni cudo da mogu da ti za 100chf daju telefon od 500chf...

Nije to toliko ni neobicno, realno u Srbiji provajderi zaista imaju dobre i povoljne pakete, i onda i ne mogu da daju neke velike popuste na uredjaje. Druga je stvar u CH gde te svakog mesa sisaju ko malog majmuma, pa nije ni cudo da mogu da ti za 100chf daju telefon od 500chf...
- Milos_kg
I ja se cesto pitam zasto jurim za novim uredjajima kad vec imam telefon "iznad proseka", znam da nista novo necu dobiti tim novim uredjajem, ali tako ti je to kada si zagrizen tehnologijom
Mogu sebi da priustim telefon koji mi se svidja, ali sam takodje zagrizen i automobilima, tako da, poznajuci sebe, prodacu i ovaj, uzeti auto i koristiti matori Samsung sa solarnim punjenjem kojem baterija traje 20dana
Galaxy S3 moze da se nadje za 380-400e kod nas, nov sa mreze ili otkljucan koriscen max 1 mesec.

Mogu sebi da priustim telefon koji mi se svidja, ali sam takodje zagrizen i automobilima, tako da, poznajuci sebe, prodacu i ovaj, uzeti auto i koristiti matori Samsung sa solarnim punjenjem kojem baterija traje 20dana

Galaxy S3 moze da se nadje za 380-400e kod nas, nov sa mreze ili otkljucan koriscen max 1 mesec.
- Day Walker
Burazer u Austriji izgubi 4s, prijavi ga kao ukradenog i dobije nov za dz od operatera 

Brzine idu u H-a !!!

- Milos_kg
Ukoliko se prijavi kao ukraden, onda se locira preko GPS-a i vraca se isti uredjaj, ne dobija se novi. Novi se dobija ukoliko se nenamerno fizicki osteti, ili zbog slabog signala ili tako nekih gluposti. Ujak je dobro ispitao sve mogucnosti
Cak je napravio i problem svojima u Srbiji, jer je mislio da nece moci da lociraju telefon, pa im je policija zakucala na vrata.

- Day Walker
Dobio nov novcijat... A sta se desava sa starim.. ko ce ga znati..
Brzine idu u H-a !!!

Dobije ako ima osiguranje za to...
Ovde je recimo preko operatera to 10chf mesecno. Takodje mozes imati i nezavisno osiguranje od kradje, sve moze, samo se sve i placa naravno da niko nista ne poklanja.
Ovde je recimo preko operatera to 10chf mesecno. Takodje mozes imati i nezavisno osiguranje od kradje, sve moze, samo se sve i placa naravno da niko nista ne poklanja.