Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Pa ja vecu ciganiju od ove koju vi sada radite nisam nikad video u zivotu. Bolje se pokrijte usima i zavucite u neku misju rupu i cutite

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
mlad si i zaveden, nisi video dovoljno...skokni do Marakane i naravno...železnika 
edit
cigančenje u najavi
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... bez-Evrope

edit
cigančenje u najavi

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... bez-Evrope
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne znam da sam u sportu (ne ovde nego igde ikada) video ljigaviju i jadniju priču nego ovo mučenje jedva punoletnog klinca, gde mu se kači o vrat sudbina celog sportskog društva. Kao da je sve cvetalo cveće i ptice pevale dok se on nije pojavio da to sve syebe... A saopštenje nisu izdali još samo ovi što prodaju semenke ispred stadiona, ne mogu da verujem kakvo ponižavanje.
Ako čika crni ili neko drugi ko ovo brani zna za konkretno jadniji slučaj odnosa kluba prema svom igraču, molim da ga navede.
Ako čika crni ili neko drugi ko ovo brani zna za konkretno jadniji slučaj odnosa kluba prema svom igraču, molim da ga navede.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zvezda ima više gorih primera, ali naravno skraćeno pamćenje vam onemogućava da se setite.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Znam ja! Pokusaj prodaje Ivanica u partizan. Samo sto je medijski manje eksponirano. Sramotno kakvi su se pritisci vrsili na decka. Pocev od mog kluba (sa tzv. "Slaninarskom" upravom), preko menadzera, partizana i jos kojekakvih odvratnih njuski. Decku spomenik podici za doslednost i ocuvanje cistog obraza!
- Vladapetr
Zato sam i zamolio za konkretan primer, da ne bi bilo "trla baba lan"... ali sam se, očigledno, uzalud nadaostarac vujadin napisao:Zvezda ima više gorih primera, ali naravno skraćeno pamćenje vam onemogućava da se setite.

@DukeNS: ne znam ništa o tome, daj neki info. Namerno ili ne, taj slučaj nešto nije bio javno eksponiran.
- starac vujadin
Zar si mislio da sa takvim jadnim uvodom u tvoje pitanje ima smisla da ti neko ozbiljno odgovori? Mada, možda čika Crni izvuče neku dobru zajebanciju da vas po običaju poklopi i to će biti dovoljno.
- starac vujadin
Kontraproduktivan ti je smajli u odnosu na kontekst priče...kao kad naš premijer drži preklopljene prste da bi kontrolisao agresiju.
- Vladapetr
Daj brate, opet ti ode u neku psihoanalizu
Prvo, glupo je da mi se obraćaš u množini. Jedina skupina kojoj se može reći da pripadam smo brat i ja sa porodicama, s tim da su žena i snajka članovi koji nisu pod ugovorom na neodređeno
A niko iz ove skupine nema skraćeno pamćenje.
To što se ti poistovećuješ sa grupacijom mamlaza i jajara pa prozivku njih smatraš ličnim atakom, drugi je padež.
Dakle, bez sklopljenih prstiju i ostale Cedevita psihologije: gde je to i kada neki sportski klub danima optuživao jedva punoletnog igrača da će biti kriv zbog penala koje će snositi jer su sami i bez njegovog znanja potpisali debilan ugovor? Hvala unapred

Prvo, glupo je da mi se obraćaš u množini. Jedina skupina kojoj se može reći da pripadam smo brat i ja sa porodicama, s tim da su žena i snajka članovi koji nisu pod ugovorom na neodređeno

To što se ti poistovećuješ sa grupacijom mamlaza i jajara pa prozivku njih smatraš ličnim atakom, drugi je padež.
Dakle, bez sklopljenih prstiju i ostale Cedevita psihologije: gde je to i kada neki sportski klub danima optuživao jedva punoletnog igrača da će biti kriv zbog penala koje će snositi jer su sami i bez njegovog znanja potpisali debilan ugovor? Hvala unapred

- starac vujadin
Pa nisam se obratio samo tebi..zato sam i napisoa u množini. I kao što već rekoh - s tvojim uvodnim postom sebe si diskvalifikovao za bilo kakav smislen odgovor, kao i sa sledeća dva koje si napisao
I što si tako osetljiv na "psihoanalizu"? Mali Aca te totalno upropastio onomad, pa još vučeš repove...
I što si tako osetljiv na "psihoanalizu"? Mali Aca te totalno upropastio onomad, pa još vučeš repove...
- Vladapetr
Opet bih zamolio da navedeš konkretan slučaj odnosno primer kada je neki klub negde uradio nešto ovako jadno kao Partizan sa Živkovićem. Hvala unapred 
Mali ih je tako dojajno iskulirao, ima mentalitet za pobednika, možda i bude nešto od njega
Ostatak baljezganja u tvom postu su samo potvrda da je ovo jedno od zaista retkih mesta na internetu gde su lične frustracije toliko jake da se SVAKA rasprava mora svesti na ličnu prozivku i mazanje govnima.
Sent from my Redmi Note 3

Mali ih je tako dojajno iskulirao, ima mentalitet za pobednika, možda i bude nešto od njega

Ostatak baljezganja u tvom postu su samo potvrda da je ovo jedno od zaista retkih mesta na internetu gde su lične frustracije toliko jake da se SVAKA rasprava mora svesti na ličnu prozivku i mazanje govnima.
Sent from my Redmi Note 3
- starac vujadin
Eto, vidiš kako nema ništa strašno u psihoanalizi.