Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
I meni se čini 

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
dusman napisao:Sto ne rece to Heroju onomad...
Eto malo sale, a?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Pa zato sto si po meni prvi poceo da pises gluposti i da se "hvalis" kako vozis 100km dok cela kolona vozi 40.
No opet donkle tvoja licna stvar, nego je nekim ljudima do zasmetalo pa su hteli da napisu, pa se posle pretvorilo u prepucavanje...
Upste ne zelim da ulazim u raspravu dalje sta kako i zasto.
Opet ne kazem vezano za ovu temu nego uopste ako mozes da nekome pomognes pomozi ali nemoj da odmazes (ne obracam se tebi licno)
Uopste vise necu odgovarati na bilo koje poruke, samo kazem da treba da bude pozitiva i delimo dobre informacije znanja da se nesto novo nauci.
Prijaten dan dobri ljudi i pamet u glavu za volanom

Drugari da li umete da prepoznate kad je dosta i kad ne treba nastavljati diskusiju? Nemojte da uništavate forum. Hvala.
Tapatalk
Tapatalk
Šta smo mi sve uništili, jedan forum više-manje
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Nad ovim bar možemo da imamo kontrolu. Ne mora se poslati svaka poruka koju iskucaš. Pročitaj dvaput i porazmisli da li je za slanje ili ne.
Tapatalk
Tapatalk
Bravo Nidzo, objasnio covek, iz tih razloga(samo pre nego sto je to napisao Nidza) nisam i necu odgovarati speedy-ju, nista nije ukapirao ali ako treba na PM cu mu objasniti bas iz razloga da ne davimo temu bespotrebno.
Postujte saobracajne propise!!!
Isao juce pre podne pesaka 300m, 5 puta je malo falilo da sjebem trotoar guzicom. Svaki korak je bio misija, bas zajebano poledilo.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam se ispužio kad je pao prvi sneg u Nišu, otišla leva noga ispred i pao na levi kuk. Imao sam otok i modricu mesec dana, bio u kratkoj jakni. Malo je falilo da zveknem i glavom, imao neku knjigu u ruci, nisam se ni dočekao rukama
http://www.njuz.net/gradani-upozoravaju ... -na-ulicu/
http://www.njuz.net/gradani-upozoravaju ... -na-ulicu/

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa kada ne slusas Alvirovica i ne stavljas carape preko cipela.Xepoj87 napisao:Isao juce pre podne pesaka 300m, 5 puta je malo falilo da sjebem trotoar guzicom. Svaki korak je bio misija, bas zajebano poledilo.
Sta ces, kada sam nevernik.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ako padaš, pokušaj da bude na kolena, a ne na dupe.Xepoj87 napisao:Isao juce pre podne pesaka 300m, 5 puta je malo falilo da sjebem trotoar guzicom. Svaki korak je bio misija, bas zajebano poledilo.

Ђенерал Јанковић
Bolje pasti na dupe nego na koleno,pricam iz iskustva.Posle ljudi kazu Milos debeo,a ja se samo pripremio za zaledjene ulice.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ti samo spreman
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V