Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ovaj na testu ima navigaciju i kozni enterijer , a u oglasima nema...
Možda ali će i za tu cenu teško naći kupca. Srbin će pre uzeti A3 TDI pa da ga čipne nego ovo. Vidiš da i on prihvata polupremijum u zamenustarac vujadin napisao:Pretera ga...vredi oko 12 (ako je auto tip top što se i očekuje za takvu kilometražu)

Kad vidim nalepnicu od mijaljevic servisa nije mi dobro
Pamtim ga po losem jos iz vremena dok je bio ovlascen za toyotu, svasta su radili, ni ne promene ulje a upisu i naplate, ugradjivali kopije delova a naplacivali kao oem, vrhunac je da su se vozikali autom od klijenta i prevrnuli ga, zbog toga gube licencu ali su jos par meseci posle toga koristili pecat i dalje naplacivali po tarifi ovlascenog(konkretno meni zamenu diskova i plocica) msm da i dalje rade toyotu ali pod imenom toyota automobili.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Pamtim ga po losem jos iz vremena dok je bio ovlascen za toyotu, svasta su radili, ni ne promene ulje a upisu i naplate, ugradjivali kopije delova a naplacivali kao oem, vrhunac je da su se vozikali autom od klijenta i prevrnuli ga, zbog toga gube licencu ali su jos par meseci posle toga koristili pecat i dalje naplacivali po tarifi ovlascenog(konkretno meni zamenu diskova i plocica) msm da i dalje rade toyotu ali pod imenom toyota automobili.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Videh ovaj auto juče u gradu i baš mi se svideo. Deluje mnogo modernije i izdvaja se od premijum trojke...
http://www.autoscout24.ch/de/d/cadillac ... 15%26r%3d5
Očekivao sam da je skuplji a on 30% jeftiniji od Nemaca sa istom opremom.
http://www.autoscout24.ch/de/d/cadillac ... 15%26r%3d5
Očekivao sam da je skuplji a on 30% jeftiniji od Nemaca sa istom opremom.
izgleda kao Chevrolet unutra. I to onaj korejski.
A kako izgleda A6 ako ga pogledaš objektivno, bez značke 
Meni ovaj enterijer više liči na Opel.

+1NexT napisao:izgleda kao Chevrolet unutra. I to onaj korejski.
Meni Centralna konzola kao da je i30.
Jel ima razlog zašto proizvođači stavljaju ovu glatku kožu sad na volan? Primetio sam da većina sad ima ovakvu a meni je mnogo lepša ona sto se pre koristila
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
I meni, ova je kao karton.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ista je koza u sustini, samo je drugacija presa...
Pa osećaj nikako nije isti, ova izgleda veštački
Sedeo sam skoro u novoj fiesti, gori volan nisam video ni pipnuo u životu, lepši je gumeni u golfu ll.
Tanak, previše tvrd, ovakva koža
Sedeo sam skoro u novoj fiesti, gori volan nisam video ni pipnuo u životu, lepši je gumeni u golfu ll.
Tanak, previše tvrd, ovakva koža
Pa napravi razliku izmedju prirodne koze i toga sto ford koristi 
Mada nije jedini, i Renault i slicni stavljaju na volan nesto sto u osnovi jeste koza, ali ne regularno farbana vec ima neku kretensku farbu koja se skoro pretvori u plasiku. Mozes da je gulis kao foliju...
Ovo

I ovo

I ovo

Radi ista fabrika.
Ista koza, 1.2 - 1.4mm debljine, ista farba, ista UV zastita... Razlika je samo u presi kroz koju prolazi...
A6 lici na prepakovani VW, kako god okrenes

Mada nije jedini, i Renault i slicni stavljaju na volan nesto sto u osnovi jeste koza, ali ne regularno farbana vec ima neku kretensku farbu koja se skoro pretvori u plasiku. Mozes da je gulis kao foliju...
Ovo

I ovo

I ovo

Radi ista fabrika.
Ista koza, 1.2 - 1.4mm debljine, ista farba, ista UV zastita... Razlika je samo u presi kroz koju prolazi...
Pa lici na Opel, kad Opel lici na Hyu/Chevy...Floyd napisao:A kako izgleda A6 ako ga pogledaš objektivno, bez značke
A6 lici na prepakovani VW, kako god okrenes

Sta je tacno tu GTD oprema?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Verovatno je pogresio, GT je oprema (prednji branik (+maska), crna pozadina farova (mada ima GTova i bez toga), felne, GT natpis na volanu). Ne postoji petica GTD.
Car koji ne zna ni sta prodaje 
Sent from my Sony

Sent from my Sony