Ratna tehnika
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Ratna tehnika
only in Russia što bi rekli.
Parkiraš pored mete, srećom pa su precizni.
Parkiraš pored mete, srećom pa su precizni.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Only in Russia? Samo njima mogu da se ovakve stvari dogode? Hmmm???
Ima po godima pa citajte. Ovde stavljam samo dogadjaje vezane za F-16. Ima na drugim mestima i za ostatak flote koja se trenutno koristi.
http://www.f-16.net/aircraft-database/F ... year/1988/
Vec sam jednom kacio link za zabelezene slucajeve katapultiranja pa necu opet da ga sad kacim.
Sent from my SONY EXPERIA
Ima po godima pa citajte. Ovde stavljam samo dogadjaje vezane za F-16. Ima na drugim mestima i za ostatak flote koja se trenutno koristi.
http://www.f-16.net/aircraft-database/F ... year/1988/
Vec sam jednom kacio link za zabelezene slucajeve katapultiranja pa necu opet da ga sad kacim.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa da, samo u Rusiji. Debil se parkirao pored helikopterske mete i šta drugo da očekuješ...
Glupost je neuništiva, kao kad naši organizatori trka stave publiku na spoljnu stranu krivine na kojoj ima rizle.
Glupost je neuništiva, kao kad naši organizatori trka stave publiku na spoljnu stranu krivine na kojoj ima rizle.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Nismo se razumeli izgleda. Ciljao sam na varijantu "shit happens". Sa onom only in Russia si me podsetio na one cuvene klipove o navodnoj "sposobnosti" istih za volanom. Zato i reagovah.
Ako malo bolje pogledas link koji sam okacio, videces da je ovo smejurija naspram onoga sto murikanci rade. Od padanja na kuce, preko gazenja svinja na pisti...
Ako malo bolje pogledas link koji sam okacio, videces da je ovo smejurija naspram onoga sto murikanci rade. Od padanja na kuce, preko gazenja svinja na pisti...

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Taj sto ga nazivas debilom se nije parkirao pored mete. Snimak je sa poslednje velike vezbe "Zapad" i doslo je do slucajnog dejstva helikoptera . Nesretnici na zemlji su novinariJi 4Tze napisao: 21 Jul 2018, 23:17 Pa da, samo u Rusiji. Debil se parkirao pored helikopterske mete i šta drugo da očekuješ...
Murikanci neki dan uletese helikopterom na sator i povredili preko 20 vojnika tako da te gluposti samo u Rusiji , Americi , Kini, Srbiji su gluposti obicne. Desava se jednostavno
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Da, lik je slučajno opalio. Nije bilo u planu vezbe gadjanjem
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ne verujem da je bio uopšte blizu mete. Ili je helikopter slučajno dejstvovao, ili je pomešao ova vozila sa metom-ako se nalaze na pravcu napada.Ji 4Tze napisao: 21 Jul 2018, 23:17 Pa da, samo u Rusiji. Debil se parkirao pored helikopterske mete i šta drugo da očekuješ...
Gadna stvar u svakom slučaju, u JNA i VJ su silni ljudi izginuli tako. Ne od aviona ali od artiljerije recimo
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Bilo je objašnjenje na MCM, valjda je sistem za prepoznavanje meta sam reagovao.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

OPA Zetor
varijanta i za njivu a i za igranku
varijanta i za njivu a i za igranku

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Zamena kotlova na Kuznjecovu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Kadeti Vojne akademije spremaju diplomski.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока